Protexin (Puolustaja), 60 kaps.

Protexin (Puolustaja), 60 kaps.

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Kehon hapetusstressiä hillitsevä valmiste vastustuskykysi vaalimiseen!

Yksityiskohdat

Suuri osa ympäristömme allergisoivista tekijöistä koostuu proteiineista, joita elimistömme voi olla haastavaa käsitellä oikein.

Entsymaattinen Puolustaja sisältää joukon tarkasti valittuja, tehokkaita proteolyyttisiä entsyymejä. Kapseli on vegaaninen sekä lisä- ja täyteaineeton.

Käyttöohje:

1 kapseli kahdesti päivässä tyhjään vatsaan, tunti ennen ruokailua tai kaksi tuntia ruokailun jälkeen.

Suositeltava vuorokausiannos:

1 kapseli 1-2 kertaa päivässä.

Säilytys:

Säilytetään hyvin suljettuna kuivassa, huoneenlämmössä.

Mitkä ihmeen entsyymit? Kropassamme suorastaan vilisee miljardeja entsyymejä - siis enemmän kuin Vilkkilässä kissoja.

Mutta mitä ne entsyymit oikein ovatkaan? No nehän ovat aineita, joiden tehtävänä on vilkastuttaa kehossamme kemiallisia reaktioita (ne toimivat siis katalyytteinä). Pikkuruiset, moninaiset entsyymit pitävät majaansa kaikkien solujemme sisällä. Entsyymit toimivat suurena tekijänä kehon kemiallisissa reaktioissa.

Jos kropassamme ei olisi entsyymejä lainkaan, tapahtuisivat kaikki kehomme kemialliset reaktiot liian hitaasti, jolloin soihdut ns. sammuisivat taatusti.

Jotta entsyymitoiminta kehossamme kukoistaisi, pH-arvon, lämpötilan sekä suolapitoisuuden pitää olla kohdillaan. Jos asia ei ole näin, entsyymit passivoituvat eikä silloin kunnian kukko laula!

Yksi entsyymien päähommista kehossamme on ruuan pilkkominen - sen varmistaminen, että elimistömme saisi nauttimiemme aterioiden tärkeät ravintoaineet hyötykäyttöön. Ruoansulatusentsyymejä erittyy ruoansulatuskanavasta (mahalaukku, suolisto ja haima) ja juurikin nämä tuikitärkeät entsyymit pilkkovat ravintoa pikkuruisiksi palasiksi.

Entsyymit puuhaavat mukana myös mm. solumuodostuksessa ja ne osaltaa suojaavat elimistöä haitallisilta bakteereilta.

Vähäravinteiset ruuat, esimerkiksi niin sanotut höttöhiilarit aiheuttavat osaltaan nykyajan ihmisillä entsyymipuutoksista. Ravinneköyhä ruoka kerryttää kehoon kuona-aineita, josta saattaa seurata ylipainoa ja entsyymien häviämistä entisestään. Myös esimerkiksi stressi on vireän ja asiallisen entsyymitoiminnan vihollinen.

Entsyymipuutoksista tunnetuin lienee laktoosi-intoleranssi, jossa suolistossa olevien liian entsyymien määrä saa olon olminkaltaiseksi. Jos tietty entsyymi puuttuu kokonaan, aiheuttaa se allergisen reaktion (jolloin järkevää on karttaa ravintoa, jossa ongelmia aiheuttavaa entsyymiä on.)

Kehonsa entsyymitoimintaa voi vireyttää vaikkapa Ruohonjuuresta löytyvin apajin! Mm. tämä tuote on fiksu valinta terveytensä tueksi!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan, että suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että paraskaan ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa.

Lisätiedot

 • EAN: 6430039221598
 • Ainesosat: Ainesosat: Kalsiumsitraatti, Magnesium, Proteaasi, Katalaasi, Serrapeptidaasi, Mukolaasi

  Kapseli: Selluloosa, Vesi

  Ravintolisälle ominaisten aineiden määrä /1 kapseli:

  Kalsiumsitraatti 11mg
  Magnesium 0,04 mg
  Proteaasi 150,000 HUT
  Katalaasi 50 Baker
  Serrapeptidaasi 40,000 SPU
  Mucolase™ 8 mg
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: Entsyymivalmisteet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen