Puolukkatäysmehu, 500 ml

Puolukkatäysmehu, 500 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Puolukkamehu on terveyttä tulvillaan!

Yksityiskohdat

Pelkkää luomulaatuista puolukkaa pitää sisällään tämä mahtava makunautinto! Todella täyteläiseltä maistuva, luonnollisen luonteikas puolukkatäysmehu sopii juotavaksi sellaisenaan tai laimennettuna.

Ravinteikas puolukka suojaa soluja hapettumistressiltä ja tukee monipuolisesti kehon hyvinvointia auttaen kroppaa taistelemaan taudinaiheuttajia vastaan.

Kaskein Marjan metkat mehuelämykset pelmahtavat pöytääsi suoraan pohjoisen luonnosta, kylmäpuristettuina, hellävaraisesti käsiteltyinä. Näissä lisäaineettomissa liehittelijöissä kaikki terveyttä tukevat ainesosat ovat visusti tallessa!Tämänkin mahtavan marjatuotteen on suurella sydämellä ja vankkumattomalla ammattiatidolla valmistanut Kaskein Marja Oy. Kaskein Marja on vuodesta 1981 saakka marjaisia makunautintoja taikonut, luonnontuotteiden jalostamiseen erikoistunut yritys, joka toimii Etelä-Karjalassa, Lappeenrannan Selkäharjussa.

Tällä tuotteella saattaa hyvinkin olla myös kosolti hyvinvointiasi edistäviä vaikutuksia - mutta juuri tähän saumaan emme voi kertoa niistä enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 6427401257002
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Luomupuolukkatäysmehu 100%
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hedelmä- ja marjamehut
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen