Punariisivalmiste, 54 g

60 tablettia
Punariisivalmiste, 54 g
60 tablettia
13,99 €
( 259,07 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Sinun puolellasi - kolesterolia vastaan!

Yksityiskohdat

Funktionaaliset, kolesterolia alentavat elintarvikkeet estävät osaa syödystä kolesterolista imeytymästä suolessa. Mikäli taipumus korkeaan kolesteroliin johtuu perinnöllisistä tekijöistä, funktionaaliset elintarvikkeet eivät välttämättä riitä. RedRiz auttaa pääsemään toivottuihin tuloksiin.

RedRiz + Q10 Strong sisältää lisäksi foolihappoa, B6- ja B12-vitamiineja, koska ne auttavat alentamaan elimistön haitallisen korkeaa homokysteiinitasoa ja B12-vitamiini edistää normaalia veren punasolujen muodostumista ja ovat siten hyväksi sydämelle. Nämä vitamiinit auttavat myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Käyttöohje: 1–2 puristetta 2 kertaa päivässä.

Ota toinen annos lounaan jälkeen ja toinen noin tuntia ennen nukkumaanmenoa. Tuotetta suositellaan käytettäväksi kahden–kolmen kuukauden pituisina kuureina, joiden jälkeen pidetään vähintään kuukauden pituinen tauko. Annostusta voi usein pienentää ensimmäisen tehokuukauden jälkeen.

Huomioitavaa:
Punariisiä ei suositella hiiva-allergioista tai maksasairaudesta kärsiville, raskautta suunnitteleville tai raskaana oleville. Sitä ei myöskään pidä käyttää samanaikaisesti lääkärin määräämän kolesterolilääkityksen kanssa. Punariisikuurin aikana ei pidä juoda greippimehua.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 60 tablettia
  • EAN: 6416350770359
  • Ainesosat: Ainesosat: Punariisijauhe (Monascus purpureus -fermentoitua riisiä), täyteaineet: mikrokiteinen selluloosa, E341, E468, E1201 ja E470b, ubikinoni-/koentsyymi Q10 -jauhe, täyteaine: E551, pintakäsittelyaine: E464.
  • Alkuperämaa: Ruotsi
  • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät
  • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen