Punajuuri-voimapatukka, 60 g

Punajuuri-voimapatukka, 60 g
2,75 €
( 45,83 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Voimaa ja vitamiineja jokaisella haukulla.

Yksityiskohdat

Vallan viehättävä puhtipatukka tuo tarmoa taipaleellesi! Tässäpä haukattavaksesi kenties helpoin ja herkullisin tapa nauttia punajuuren lukemattomista terveyshyödyistä. Maista ja tykästy toden teolla!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5020934900905
  • Ainesosat: Ainesosat: Kaurahiutale* (50%), punajuuritiivistettä* (27%), sokeri*, auringonkukkaöljy*, riisisiirappi*, emulgointiaine (soijalesitiini), suola
    * = Luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Energia- ja proteiinipatukat
  • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen