Punainen palmuöljy, 325 g

Punainen palmuöljy, 325 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luomu superfood vegaaninen
Terhakka terveysöljy rikastaa ravintosi!

"Olen mielettömän innoissani Punapalmuöljystä! Siinä on 10 kertaa enemmän karoteenejä, kuin porkkanassa ja 30 enemmän kuin tomaatissa! Vau! Lisäksi punapalmu on tokotrienolien, erityisesti E-vitamiinin runsain lähde, joka muihin E-vitamiinityyppeihin verrattuna viivästyttää 30 kertaa tehokkaammin näkökyvyn heikkenemistä ja ihon ikääntymistä auringonvalon vuoksi. Eli mahtava öljy, joka kestää korkeitakin lämpötiloja. Suosittelen päivittäin nautittavaksi! PS: Yhdellä ostetulla litralla punapalmuöljyä WLT (World Land Trust) pelastaa yhden puun sademetsästä hankitun maapalstan sisältä. Jee!"

- Susanna

Yksityiskohdat

Luomulaatuinen, reilun kaupan pelisäännöillä tuotettu, kylmäpuristettu palmuöljy huippulaadukas, kestävää tuotantoa, joka tukee bioveristeettiä ja paikallisia viljelijöitä.

Punainen palmuöljy on mainiolta maistuva, voimainen laatuöljy.

Näin nautit punaista palmuöljyä: Nauti öljyä yksi tai kaksi ruokalusikallista päivittäin. Voit käyttää punaista palmuöljyä paistamiseen, wokkaamiseen, salaatteihin tai kipata vaikkapa pikkuisen pirtelösi sekaan.

Punaisesta palmuöljystä saat mukavasti murkinoihisi tyypillisen afrikkalaisen tai latinalaisamerkkaisen maun ja kauniin, kultaisen värivivahteen.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 5425013640923
  • Alkuperämaa: Filippiinit
  • Tuotetyyppi: Palmu
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, luomu, superfood, vegaaninen