Puhtikaura pro (Puhtipro), 450 g

Puhtikaura pro (Puhtipro), 450 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Rikasta ruokavaliotasi kotimaisella kaurapommilla!

Yksityiskohdat

Pontta päivääsi ja tarmoa taipaleellesi saat käden käänteessä kotimaista Puhtikaura pro -kaurasekoitusta nauttimalla! Puhtikaura pro:ssa kotimaisen kauran kaverina vartaloasi vahvistavat härkäpapujauho ja herneproteiini. Mukavaa makua ainekseet tuikkaavat mansikkajauhe ja melassi.

Puhtikaura pro on aivan maailman ensimmäinen ja ainoa kaurapohjainen, täysin kasviperäinen ja käyttövalmis proteiinijauheseos.

Se ei ole mitään turhaa pupellettavaa vaan PuhtiPro sisältää kasviproteiinia huimat 30g/100g.

Puhtikaura pro on marjaisa makunautinto: kerta-annoksessa on tätä voittajan voimavaraa on mansikkajauhetta määrä, joka vastaa noin puolta desilitraa tuoreita marjoja.

Tässä todella toimivassa sekoituksessa kotimainen, Taitalkosken myllyn Puhtikaura, hienoksi jauhettu Verson härkäpapurouheseos ja mansikkajauhe muodostavat yhdessä kasviperäisen seoksen, joka on loistava yhdistelmä kasviproteiinia, hiilihydraatteja ja muita kehon rakennusaineita. Puhtipro on oikein oivallinen valinta ihan koko perheelle - se sopii mitä mainioimmin ruokavaliota rikastuttamaan 1-120 -vuotiaille.

Puhtikaura pron käyttö:
Helppoa ja herkullista: Lisää Puhtikaura pro nesteeseen, mausta mielesi mukaan ja ravista. Pyöräytä käden käänteessä siitä ravitseva smoothie tai sekoita jogurttin joukkoon. Mainio välipala kehkeytyy varsin vaivattomasti!

Puhtipro on suomalaisen huippuosaamisen ja pitkän kehitystyön tulos. Lisäsimme erityisen menetelmän avulla valmistettuun ja esikypsennettyyn puhtikauraan Verson härkäpapujauheseosta ja Kaskein Marjan mansikkajauhetta, tehdäksemme siitä entistä paremman.

Kauralla herkuttelu on sekä terveys- että ekoteko. On tutkittu, että kaura on yksi maailman ekologisimmista viljelykasveista. Tämän lisäksi vatsaakin vaaliva kaura on terhakka terveysvilja.

Jopa Euroopan ruokaturvallisuusvirastokin (EFSA) on tunnustanut kauralle kolme terveysvaikutusta. Ne liittyvät veren kolesterolipitoisuuden ja glukoosipitoisuuden hallintaan sekä suoliston hyvinvointiin. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3 grammaa betaglugaania. Muista myös tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveet elämäntavat.

Lisätiedot

 • EAN: 6416492044202
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Esikypsennetty Taivalokosken Myllyn tuottama täysjyväkaura, härkäpapujauho, herneproteiini, pakastekuivattu mansikkajauhe, melassi.
 • Nutrition Info:
  Ravintosisältö/ 100g
  Energiaa (kj/kcal) 1558 / 370
  Rasvaa 5,4g
  Josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,9g
  Hiilihydraatit 47,5g
  josta sokereita 6,2g
  Ravintokuitua 11,4g
  Proteiinia 30,1g
  Suola 0,8g

  Puhtikaura pro ei sisällä lisättyjä sokereita mutta tokikin se sisältää luontaisesti sokereita.

  Suolapitoisuus johtuu yksinomaan luontaisesti esiintyävästä natriumista.

  PuhtiPro sisältää kasviproteiinia 30g/100g.

  Kerta-annoksessa on mansikkajauhetta määrä, joka vastaa n 1/2dl tuoreita marjoja.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Kaura, Muut valmisruoat, Muut viljatuotteet, Valmistuspaketit
 • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen