Puhtikaura omega, 450 g

Puhtikaura omega, 450 g
13,95 €
( 31,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Tuunaa ravintosi rikkaammaksi Puhtiomegan avulla!

Yksityiskohdat

Pontta tuova Puhtiomega on etevä sekoitus täysjyväkauraa, paahdettua pellavarouhetta ja mustikkaa samassa paketissa. Kyseessä on todellinen puhtipommi - parhaita aineksia Suomen luonnosta.

Puhtiomega on herkulliselta maistuva ja helposti hyödynnettävä, käyttövalmis kasviperäinen seos, josta saat käden käänteessä tarmoa taipalleellesi.

Kyseessä on ylivertainen yhdistelmä ravintoaineita, joista nappaat helposti ja herkullisesti kahmalokaupalla kehon tarvitsemia rakennusaineita, magnesiumia, omega-3 ja -6 rasvahappoja, lignaaneja, ravintokuitua ja kauran betaglunaania.

Puhtiomega sopii koko perheelle - aina yksivuotiaasta vaariin asti.

Puhtiomegan käyttö:
Se on helppoa! Nappaa Puhtiomegaa kylmään nesteeseen ja ravista reippaasti! Mausta mielesi mukaan - pyöräytä smoothie tai sekoita jogurtin joukkoon.

Puhtiomega on varsin vavaton tapa rikastuttaa ruokavaliotaan!

Puhtiomega on suomalaisen huippuosaamisen ja pitkän kehitystyön tulos. Kuuluisuutta niittäneen Puhtikauran kaverina Puhtiomega-sekoituksessa on kotimaista, Linseedin paahdettua pellavarouhetta ja Kaskein Marjan mustikkajauhetta. Iske kiinni ja ihastu itsekin!

Kauralla herkuttelu on sekä terveys- että ekoteko. On tutkittu, että kaura on yksi maailman ekologisimmista viljelykasveista. Tämän lisäksi vatsaakin vaaliva kaura on terhakka terveysvilja.

Jopa Euroopan ruokaturvallisuusvirastokin (EFSA) on tunnustanut kauralle kolme terveysvaikutusta. Ne liittyvät veren kolesterolipitoisuuden ja glukoosipitoisuuden hallintaan sekä suoliston hyvinvointiin. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3 grammaa betaglugaania. Muista myös tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveet elämäntavat.

Lisätiedot

 • EAN: 6416492044509
 • Ainesosat: "Ainesosat:
  Taivalkosken Myllyn tuottama, esikypsennetty kotimainen täysjyväkaura, paahdettu pellavarouhe, pakastekuivattu mustikkajauhe.
 • Nutrition Info:
  Ravintosisältö/ 100g
  Energiaa (kj/kcal) 1672 / 398
  Rasvaa 15,4g
  Josta tyydyttyneitä rasvahappoja
  1,8g
  Hiilihydraatit 47,2g
  josta sokereita 3,7g
  Ravintokuitua 16,6g
  Proteiinia 14,2g
  Suola 1,7mg
  Magnesium mg 88,8mg(23,7%)***
  Omega 3 6,0g (273%)***
  Omega 6 1,8g
  Lignaaneja 0,1g
  Betaglukaani 3,7g*
  Ei lisättyjä sokereita, sisältää luontaisesti sokereita. Suolapitoisuus johtuu yksinomaan luontaisesti esiintyävstä natriumista.

  * = Kauran betaglukaanit edistävät veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3g kaurasta peräisin olevia betaglukaaneja.

  ** = Pellavan alfalinoleenihappo ALA (omega-3) edistää veren kolesteroliarvojen pysymistä normaalina. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 2g ALA:ta

  *** = Päivittäisen saannin vertailuarvosta.

  Kerta-annoksessa on mustikkajauhetta määrä, joka vastaa noin puolta desilitraa tuoretta marjoja."
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Kaura, Muut valmisruoat, Muut viljatuotteet, Valmistuspaketit
 • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen