Puhti-geelishotti 10x4g, 150 g

Puhti-geelishotti 10x4g, 150 g
16,99 €
( 113,27 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Shotti puhtia puolustukseen!

Yksityiskohdat

Vankan vahvistuskyvyn ponteva puolustaja-shotti! Nyt tulit sellaisen tyypin pakeille, että oksat pois. Meikäläisen lihakset on silkkaa väinönputkea ja suonissa virtaa nokkonen. Puhti on samaa tavaraa kuin Arctic warriorsin aiempi Energia-shotti.

Väinönputki on yksi Lapin voimakkaimmista kasveista. Sen avulla annoin ennen muinoin köniin keripukille ja rutolle ja kasvatin ihmisten vastustuskykyä. Eipä ole tyyppejä viime aikoina näkynyt. Streptokokkikaan ei uskalla meikäläiselle ryttyillä!

Olen vahva ja väkevä, mutta sitä ei kannata pelästyä. Jos tarvitset buustausta elinvoimaasi ja apua jaksaa arjen haasteissa, niin kyllä meikä auttaa!

Helppo käyttää: nautitaan sellaisenaan.

Puhdas luonnontuote: Puhti-geelishotti sisältää ainostaan Suomen Lapin puhtaassa luonnossa kasvanutta väinönputkea ja nokkosta. Lisäksi mukana on ripaus pohjoista maariantuoksuheinää, joka antaa geelille hienostuneen maun. Tällä shotilla saat vastustuskykyä paremmaksi!

Ota Puhti-geelishotti avuksesi esimerkiksi kun * kurkkusi on kipeä tai tunnet flunssan oireita * olet syönyt antibiootti- tai muun lääkekuurin * ajat pitkää matkaa autolla * kärsit eturauhasvaivoista

Kotimainen: me uskomme, että parhaat raaka-aineet löytyvät puhtaasta lappilaisesta luonnosta. Siksi emme käytä tuotteissamme ulkomailta tuotuja kasveja.

Hyvänmakuista: meille sotureille on tärkeää, että tehokkuuden lisäksi myös maistumme hyvältä!

Tämän tuotteen sisältämä väinönputki (Angelica archangelica) on Suomen Lapin perinteinen yrtti, joka tukee hengitysteiden terveyttä, ryhdistää ruuansulatusta, suojelee maksaa ja auttaa kehoa taistelemaan taidunaiheuttajia vastaan.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6430055010015
 • Ainesosat:

  Ainesosat: Suomalainen hunaja, nokkonen, ruusujuuri, kasvisglyseroli

  Energiasisältö 35 kcal.

  Kasvit on uutettu luonnolliseen kasviglyseroliin, jolloin kasvien kaikki vesi- ja rasvaliukoiset tehoaineet ovat tuotteessa mukana. 

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät
 • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen