Mustikka-puhdistusöljyvoide (Balm to Milk Cleanser), 120 ml

Mustikka-puhdistusöljyvoide (Balm to Milk Cleanser), 120 ml
35,90 €
( 299,17 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Hellävarainen, mutta tehokas ihonpuhdistustuote kaikille ihotyypeille.

Yksityiskohdat

Flow Cosmetics -sarjan kotimainen, syväpuhdistava, kirkastava ja kosteuttava puhdistusvoide, joka sopii kaikentyyppisille iholle. Yhdistyessään veden kanssa tämä täyteläinen öljygeeli muuttuu kevyen maitomaiseksi. Poistaa hellävaraisen tehokkasti epäpuhtauksia, häätää siis meikin ja lian. Jättää ihon puhtaaksi, raikkaaksi ja sileän tuntuiseksi. Todella riittoisa tuote!

FLOW COSMETICS ON SYNTYNYT UUDELLEEN!

Ruohonjuuren asiakkaiden suursuosikeiksi kivunneet, kotimaiset Flow Cosmeticsin tuotteet valmistetaan vankkumattomalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä yrityksen omassa pientehtaassa Riihimäellä. Flow Cosmeticsin valloittava valikoima koostuu aromaterapeuttisista, luonnonmukaisista kasvojen-, vartalon- ja hiustenhoitotuotteista. Flow Cosmetics-tuotteiden laadukkaat raaka-aineet ovat huolella valittuja, koostumukset tiiviitä ja riittoisia. Testaa ja tykästy toden teolla!

Brändin uudelleensyntymisen myötä Flow Cosmeticsin tuotteet keskittyvät entistä enemmän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Flow’lla uskotaan, että on täysin mahdollista nauttia luksuslaatuisista luonnonkosmetiikkatuotteista hyvällä omatunnolla. Tuotteiden sydän ja sielu ovat aromaterapeuttiset eteeriset öljyt. Uudistuksen myötä aromaterapian rinnalle nousevat uudet, innovatiiviset raaka-aineet, kiviterapia sekä chakroja hoitava ja tasapainottava tuotelinja. Kaikkien tuotteiden pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä, poltettavia tai mahdollisimman vähän jätettä tuottavia. Muovin käyttö pakkauksissa on minimoitu.

 

 • 100 % luonnolliset raaka-aineet ovat sertifioituja tai villinä kasvaneita, ei viherpesua.

 • Flow’lla suositaan suomalaisia, lähituotettuja raaka-aineita

 • Ympäristöystävälliset, tutkitusti tehokkaat ja innovatiiviset raaka-aineet

 • Kierrätettävät pakkaukset

 • Ei eläinkokeita 

 • Tavoitteena terapeuttiset tuotteet, jotka hoitavat kehon lisäksi mieltä

 • Ylpeästi suomalaista työtä

Lisätiedot

 • Ainesosat:
  INCI: 
  Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Cocos Nucifera Oil*, Ricinus Communis Seed Oil*, Glycerine*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Ribes Nigrum Seed Oil*, Vaccinium Myrtillys Seed Oil*, Citrus Limonum Peel Oil*, Sucrose Laurate, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Water*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*. Limonene**. 

  * = Certified organic or wild grown ingredient. 
  ** = From natural essential oils.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Puhdistusöljy
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka