Puhdistusliinat

25 liinaa/ pakkaus
Puhdistusliinat
25 liinaa/ pakkaus
6,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Meikki veks huisin helposti!

Yksityiskohdat

Avril -sarjan puhdistusliinat puhdistavat käden käänteessä meikin ja lian kasvoilta. Tämä tuote on näppäräkäyttöinen - ja todella pehmeän tuntuinen ihoa vasten! 25 liinaa/pakkaus.

Avril Organic on vallan mainion (melkenpä ylivertaisen) hinta-laatu -suhteen omaava, Ecocert -sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja.

Avril Organic:in missiona on tehdä jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettua, laadukasta luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa.

Avrililla on toiminnassaan neljä tärkeää arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu:
- Laatu: Olemme erittäin vaativia laadun suhteen: värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.
- Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä.
- Avril luonnonkosmetiikkasarja on Ecocert -sertifioitu. Ecocert takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia.
- Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 25 liinaa/ pakkaus
 • EAN: 3662217004812
 • Ainesosat: INCI:
  Aqua, aloe barbadensis leaf juice*, glycerin, olus, lauryl glucoside, polyglyceryl-2-dipolyhydroxystearate, glyceryl oleate, dicaprylyl carbonate, coco-glucoside, benzyl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid, polyglyceryl-4 laurate/sebacate, polyglyceryl-4 caprylate/caprate, parfum, limonene.

  * = luomulaatuinen ainesosa

  98,97% luonnollisia raaka-aineita
  12,47% luomuraaka-aineita
 • Alkuperämaa: Ranska
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka