Puhdistava kasvonaamio, 50 ml

Puhdistava kasvonaamio, 50 ml
10,99 €
( 219,80 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Rasvoittuvan ihon paras kaveri.

Yksityiskohdat

Puhdistava kasvonaamio on kerrassaan erinomainen tuote rasvoittuvaa ihoa tasapainottamaan!

Avril Organic-sarjan Puhdistava kasvonaamio onkin likipitäen täydellinen valinta normaali- ja rasvoittuvalle iholle. Tämä tehokas mutta hellävarainen kasvonaamio tuo helpotusta tukkeutuneelle, rasvoittuvalle, epäpuhtaalle, elottomalle tai ärtyneelle iholle. Kokeile ja tykästy oitis!

Avril Organic on vallan mainion (melkenpä ylivertaisen) hinta-laatu -suhteen omaava, Ecocert -sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja.

Avril Organic:in missiona on tehdä jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettua, laadukasta luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa.

Avrililla on toiminnassaan neljä tärkeää arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu:
- Laatu: Olemme erittäin vaativia laadun suhteen: värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.
- Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä.
- Avril luonnonkosmetiikkasarja on Ecocert -sertifioitu. Ecocert takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia.
- Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

Lisätiedot

 • EAN: 3662217006182
 • Ainesosat: INCI:
  Aqua (water), kaolin, spiraea ulmaria flower extract*, anthemis nobilis flower water*, bentonite, glycerin, galactoarabinan, illite, yogurt powder, rosa rubiginosa seed oil*, bisabolol*, lactic acid, parfum (fragrance), benzyl alcohol, dehydroacetic acid, lilium hybrid flower extract, lilium candidum flower extract*,tocopherol, glycine soja (soybean) oil, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate, limonene, linalool.
  * = luomulaatuinen ainesosa

  99 % luonnollisia raaka-aineita
  77 % luomuraaka-aineita
 • Alkuperämaa: Ranska
 • Tuotetyyppi: Naamiot, Puhdistavat naamiot
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka