Proteiinipatukka, protein crunch peanut butter, 42 g

Proteiinipatukka, protein crunch peanut butter, 42 g
1,69 €
( 40,24 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Popsi puhtia päivääsi - helposti ja herkullisesti!

Yksityiskohdat

Agave- ja riisisiirapilla makeutettu herkullinen ja tuhti proteiinipommi välipalaksi tai vaikka urheilun jälkeen nautittavaksi! Rouhean pähkinäisen patukan popsiminen tempaisee sinut käden käänteessä kohti varsin miellyttäviä makukokemuksia!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430054830331
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Soijapalat, agave- ja riisisiirappi, soijamurskaa, maapähkinöitä (14,3 %), soijaproteiini, emulgointiaine (soijalesitiini), luontaiset aromit ja suola.

  Allergiatieto:
  Sisältää soijaa ja maapähkinää.

  Sisältää soijaa ja pähkinöitä. Tuotetaan linjalla, jossa käsitellään maapähkinää. Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja maapähkinöistä.

  Ravintosisältö / 100 g // patukka (42 g)
  Energiaa (kJ), 1778 // 747 Energiaa (kcal), 423 // 177
  Proteiinia (g), 33,6 // 14,1
  Hiilihydraatteja (g), 41,2 // 17,3
  - joista sokereita (g), 30 // 12,6
  Rasvaa (g), 12,8 // 5,4
  - josta tyydyttyneitä rasvahappoja (g), 2,3 // 1
  Suolaa (g), 1,2 // 0,5
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Energia- ja proteiinipatukat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen