Proteiinipatukka, 70 g

Proteiinipatukka, 70 g
3,95 €
( 56,43 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Voittamaton voimapatukka!

”Organic Food Bar-proteiinipatukka on oma hyvänmielen voimapatukkani, joka kulkee minulla usein turnauspäivinä mukana. Poistaa pelien välissä orastavan nälän korkean proteiinipitoisuutensa ansiosta, mutta antaa samalla tehokkaasti energiaa seuraaviin peleihin! Ja mikä tärkeintä; ihan ilman höttöjä tai valkoista sokeria.”

- Henna“Kiireisen päivän ihanan koostumuksen omaava pikaherkku”.

- Heidi

Yksityiskohdat

Erittäin proteiinipitoinen välipala tai pika-ateria. Sisältää proteiinia hurjat 30g/100g! Maku miellyttää niin aktiiviliikkujaa kuin muitakin proteiinipitoisen ruokavalion ystäviä.

Organic Food Bar -patukat ovat 65-100% kypsentämättömiä korkean energiapitoisuuden omaavia energiapatukoita. Ne eivät sisällä säilöntäaineita, lisäaineita, suolaa, kuorrutteita, valkaistua sokeria, soijaproteiinia, transrasvoja tai maitotuotteita. Patukat ovat luonnonmukaisesti tuotettuja, laktoosittomia, gluteenittomia sekä 100% kasviperäisistä raaka-aineista valmistettuja.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 9008535010113,9008535030111,9008535070117
 • Ainesosat: Ainesosat: Mantelimassa, ruskea riisiproteiini, taatelimassa, agavenektari, pellavanidut, rusinoita, seesaminsiemeniä.

  Ravintosisältö per patukka:
  Runsaasti luonnonmukaista,
  helposti sulavaa valkuaisainetta
  7,8 g terveellisiä kasvirasvoja
  24 g proteiineja
  29 g hiilihydraatteja
  8 g ravintokuitua
  Energiaa 319 kilokaloria
  80 % kypsentämätöntä
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: Energia- ja proteiinipatukat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen