Proteiinipatukka, Smooth Strawberry, 47 g

Proteiinipatukka, Smooth Strawberry, 47 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Kun välipalalla on väliä.

Yksityiskohdat

Tämä valloittava voimapatukka tuo kesän kielellesi. Herneproteiinilla pontevoitettu proteiinipatukka saa makunsa mantelista, taatelista ja makoisasta mansikoista.

Luomulaatuinen haukkapala, pistele poskeesi ja innostu itsekin!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 7350070070179
  • Ainesosat: Manteli 28%*, taateli*, herneproteiinijauhe*, kurpitsansiemen*, kookosnektari*, mansikkajauhe* (4%), kaakaovoi*, vaniljajuhe*, Himalajan suola.
    RAVINTOSISÄLTÖ/100 g: Energiaa 1831kJ (439 kcal) Rasvaa 23 g joista tyydyttyneitä rasvoja 4 g Hiilihydraatteja 33 g joista sokereita 27 g Kuituja 8 g Proteiinia 22 g Suolaa 0,52g
  • Alkuperämaa: Ruotsi
  • Tuotetyyppi: Energia- ja proteiinipatukat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen