Proteiinipatukka, Cocoa Crunch, 30 g

Proteiinipatukka, Cocoa Crunch, 30 g
1,75 €
( 58,33 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Puhtipatukka, joka vie kielen mennessään!

Yksityiskohdat

Rapea ja rouskuva proteiinipitoinen välipalapatukka pitää nälän loitolla. Suklaanmakuinen makuyhdistelmä on tehty rusinoista, soijaproteiinimuroista, pähkinöistä, kaakaosta ym. luonnollisista ainesosista. Ei lisättyjä sokereita tai siirappia.

Terveellinen välipala nautittavaksi kun tarvitse lisää puhtia päivääsi!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 50600887,5060088702406,506088702406
 • Ainesosat: Ainesosat: soijaproteiinimuro (17%), cashew-pähkinä, rusinoita, kaakaojauhe (5%), omenamehutiiviste, suklaan aromia.

  Ravintosisältö/100g:
  Energiaa 355kcal/1486 KJ
  Proteiini 18,4 g
  Hiilihydratti 47,2g
  (joista sokereita) 41,5 g
  Rasva 8,8 g
  (joista tyydyttyneitä) 2,0g
  Kuitu 6,6g
  Natrium 0,2 g
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Energia- ja proteiinipatukat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen