Hieno tuote
"Suosittelen sekä sisäisesti että ulkoisesti käytettäväksi. Tepsii iho-ongelmiini. Miellyttävän makuinen."

Varastossa, toimitus 1-4 arkipäivässä
-
-

Hieman pistävänmakuinen mustakuminaöljy sopii itämaisiin ruokiin, mutta suosittelemme suuresti tätä kiehtovaa öljyä erityisesti salaattien, levitteiden, kastikkeiden ja dippikastikkeiden sekaan.
Mustakuminaöljy edistää ulkoisesti käytettynä kauneutta ja sisäisesti käytettynä se tukee normaalia verensokerin säätelyä.
Öljy sopii oivallisesti ulkoiseen ihonhoitoon – erityisesti pieniin nirhautumiin ja ärtymiin sekä kuivalle ja karhealle iholle. Mustakuminaöljyä voi käyttää myös hiuspohjan hyvinvointiin.
Mustakuminaöljyn käyttöohje:
Voidaan käyttää ruoanlaitossa, nauttia sellaisenaan tai esim. mehuun sekoitettuna yksi teelusikallinen tunti ennen ateriaa kaksi kertaa päivässä. Kylmäpuristettua mustakuminaöljyä ei saa kuumentaa. Mustakuminaöljy sopii mitä mainioimmin myös päivittäiseen käyttöön.
Erityistä: Mustakuminaöljyä ei suositella käytettävän raskauden aikana.
Käyttösuositus: n. 2 tl (10 ml) öljyä vuorokaudessa sellaisenaan, sekoitettuna juomiin tai salaatinkastikkeena. Voidaan käyttää myös ulkoisesti ihon- ja hiustenhoitoon.
Säilytys:
Säilytetään hyvin suljettuna sekä valolta suojattuna viileässä ja kuivassa paikassa. Avattuna säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä 30 päivän kuluessa avaamisesta.
Annostus pakkauksen ohjeen mukaan. Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienen lasten ulottumattomissa. Ei suositella raskaana oleville.
Terveysväitteiden perusteet / EFSA:
M-2008-1061 4271 - Nigella sativa seed extract - Blood glucose regulation
Ainesosat:
Mustakuminan eli ryytineidon siemen (Nigella sativa)*
* = Luomulaatua.
Ravintoarvo per 100 ml
Energiaa 3404 kJ / 828 kcal
Rasvaa 92 g, josta
- tyydyttynyttä 14 g
- kertatyydyttymätöntä 22 g
- monityydyttymätöntä 56 g
Hiilihydraatteja 0 g
joista sokereita 0 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g
Hieman pistävänmakuinen mustakuminaöljy sopii itämaisiin ruokiin, mutta suosittelemme suuresti tätä kiehtovaa öljyä erityisesti salaattien, levitteiden, kastikkeiden ja dippikastikkeiden sekaan.
Mustakuminaöljy edistää ulkoisesti käytettynä kauneutta ja sisäisesti käytettynä se tukee normaalia verensokerin säätelyä.
Öljy sopii oivallisesti ulkoiseen ihonhoitoon – erityisesti pieniin nirhautumiin ja ärtymiin sekä kuivalle ja karhealle iholle. Mustakuminaöljyä voi käyttää myös hiuspohjan hyvinvointiin.
Mustakuminaöljyn käyttöohje:
Voidaan käyttää ruoanlaitossa, nauttia sellaisenaan tai esim. mehuun sekoitettuna yksi teelusikallinen tunti ennen ateriaa kaksi kertaa päivässä. Kylmäpuristettua mustakuminaöljyä ei saa kuumentaa. Mustakuminaöljy sopii mitä mainioimmin myös päivittäiseen käyttöön.
Erityistä: Mustakuminaöljyä ei suositella käytettävän raskauden aikana.
Käyttösuositus: n. 2 tl (10 ml) öljyä vuorokaudessa sellaisenaan, sekoitettuna juomiin tai salaatinkastikkeena. Voidaan käyttää myös ulkoisesti ihon- ja hiustenhoitoon.
Säilytys:
Säilytetään hyvin suljettuna sekä valolta suojattuna viileässä ja kuivassa paikassa. Avattuna säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä 30 päivän kuluessa avaamisesta.
Annostus pakkauksen ohjeen mukaan. Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienen lasten ulottumattomissa. Ei suositella raskaana oleville.
Terveysväitteiden perusteet / EFSA:
M-2008-1061 4271 - Nigella sativa seed extract - Blood glucose regulation
Ainesosat:
Mustakuminan eli ryytineidon siemen (Nigella sativa)*
* = Luomulaatua.
Ravintoarvo per 100 ml
Energiaa 3404 kJ / 828 kcal
Rasvaa 92 g, josta
- tyydyttynyttä 14 g
- kertatyydyttymätöntä 22 g
- monityydyttymätöntä 56 g
Hiilihydraatteja 0 g
joista sokereita 0 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g
Overall rating: 4.670103 / 5 from 97 reviews.
Mustakuminaöljy is a versatile oil suitable for culinary use in salads, spreads, sauces, and dips. It is also beneficial for external skin care, particularly for minor abrasions and irritations, as well as dry and rough skin. Internally, it supports normal blood sugar regulation. However, it is not recommended for use during pregnancy.
Review topics: ["oil","quality","use","taste"].
"Suosittelen sekä sisäisesti että ulkoisesti käytettäväksi. Tepsii iho-ongelmiini. Miellyttävän makuinen."
"Hyvä ostos😁"
"hyvä tuote toimii"
"En tiedä onko tämän nauttimisella vaikutusta mutta otan tätä teelusikallisen päivässä, koska pitäisi vaikuttaa terveyteen positiivisesti :)"
"Hyvä tuote monipuolisen ravinnon lisänä. Pitempiaikainen kokemus puuttuu vielä."
"pieni määrä riittää sisäisesti"
"Aika tujun makuista mustakuminaöljyä. Terveysvaikutuksista en osaa vielä sanoa mitään."
"Erinomaisia tuotteita"
"Tää tekee sen mitä lupaa !"
"Käytän kyseistä mustakuminaöljyä tukemaan immuniteettia ja niveliä. Otan öljyn lusikalla hunajan kanssa. Laatu on hyvä ja maku ei liian kitkerä."

Tule mukaan
Tiesitkö, että Ruohonjuuren kanta-asiakkaana kerrytät rahanarvoisia etuja jokaisesta ostoksestasi myymälässä sekä verkkokaupassa. Kanta-asiakkaana saat myös ensikäden tietoa uutuuksista, erikoistarjouksia ja kutsun Ruohonjuuren suosittuihin kantisiltoihin.
Lue lisää