Probioottinen mansikkaraakasuklaa, 35 g

Probioottinen mansikkaraakasuklaa, 35 g
2,99 €
( 85,43 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Vatsaasi hellivä marjaisa herkku!

Yksityiskohdat

Tumma ecuadorilainen 60% raakasuklaa rikastettuna pakastekuivatulla mansikalla ja vatsaystävällisillä probioottisilla bakteereilla. Makeutettu terveellisellä kookospalmusokerilla. Ombar on pehmeä, täyteläinen raakasuklaanautinto!

Raakasuklaan sisältämä raakakaakao ”Jumalten ruuaksikin” kutsuttu ravinteikas ruoka-aines saa luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Suosittelemmekin näitä suklaita esimerkiksi tietokonetyöläisten naposteltaviksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5060102661085
 • Ainesosat: Ainesosat: Kaakaomassa, kookospalmusokeri, kookosvoi, pakastekuivattu mansikkajauhe (6%), kaakaovoi, Lactobacillus rhamnosus (0,34%). Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinää.

  Ravintoarvo / 100g:
  Energiaa 499 kcal (2178 kJ)
  Proteiinia 5,8 g
  Hiilihydraatteja 42,1 g (josta sokeria 33,2 g)
  Rasvaa 37,9 g (josta tyydyttynyttä 31,67g)
  Ravintokuitua 9,4 g
  Natriumia 0,1 g
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Raakasuklaa, Suklaalevyt ja -patukat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen