Probioottikapselit (Biotic Balance), 90 g

90 kapselia
Probioottikapselit (Biotic Balance), 90 g
90 kapselia
16,95 €
( 188,33 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Kun pidät huolta suolistostasi, huolehdit samalla myös ihosi kauneudesta.

Yksityiskohdat

Sanotaan, että iho on suoliston peili. Suoliston kunnosta huolehtimalla tuetkin myös ihosi kauneutta ja terveyttä. Suoliston kunto vaikuttaa terveyteesi varsin monipuolisesti - siksi sen vaaliminen onkin hyvinvoinnin kulmakivi - ja melkeinpä ykkösjuttu!

Fushi-sarjan vegaaniset probioottikapselit sisältävät 10 miljardia kolonisoitumiskykyistä probioottimikrobia päiväannosta kohti. Vegan Biotic Balance –kapselit sisältävät hyödyllisiä mikrobikantoja, joita löytyy myös luonnostaan probioottisista ruuista, kuten kefiiristä.

Kapselit eivät sisällä säilöntä-, täyte- tai sidosaineita, laktoosia, gluteiinia, hiivaa, sokeria tai väriaineita ja kapselin kuori on kasviperäinen.

Annostus: 3 kapselia päivässä, aikuisille - veden kera.

Tällä mainiolla tuotteella voi olla kosolti terveyttä edistäviä vaikutuksia, mutta juuri tähän saumaan emme niistä voi enempiä pukahdella. Ethän ylitä ohjeistettua annostusta ja muistathan, ettei tämäkään ravintolisä korvaa terveellistä ravitsemusta ja muita mainioita elämäntapoja. Ethän jätä tuotetta perheen pienimpien hyppysiin, kiitos.

Fushi tarkoittaa ikuista elämää. Kauneutta tukevista ravintolisistä ja ihoöljyiostä koostuva sarja pohjautuu ayurvedisiin, perinteisiin resepteihin. Fushi-sarjan tuotteiden tarkoituksena on tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ruokkia kauneutta pintaa syvemmältä.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 90 kapselia
  • EAN: 5060112862854
  • Ainesosat:

    Kapselin kuori (Hydroxypropyylimetyyliselluloosa), frukto-oligosakkaridit (FOS 980mg), maltodekstroosi (maissitärkkelyksestä), 10 miljardia elävää probioottimikrobia (Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus helveticus, Streptococcus thermophiles, Bifidobacterium bifidum), C-vitamiini (askorbiinihappo 24mg RI 30%). /3kapselia.

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Probiootit
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen