Probiootti-tipat vauvoille, 8 ml

Probiootti-tipat vauvoille, 8 ml
15,45 €
( 1 931,25 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Parasta paaperollesi.

Yksityiskohdat

Vauvoille tarkoitettu Probiootti Baby on Bioteekin tippamuotoinen maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää vauvalle luontaista ja kliinisesti tutkittua BB-12-bifidobakteeria.

Probiootti Baby-tippoja voi käyttää kuuriluontoisesti, ja tuote soveltuu myös päivittäiseen käyttöön.

Probiootti Baby sisältää auringonkukkaöljyä, BB-12-bifidobakteeria ja hapettumisenestoaineita. Tuote ei sisällä maidon eikä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Annostus on kuusi tippaa päivässä, ja tuossa kuudessa tipassa on miljardi elävää bakteeria. Tuotteen voi annostella lusikkaan tai lisätä kätevästi suoraan alle 50-asteiseen ruoka-annokseen. Tippapullo riittää 21 annokseen. Tipat säilytetään huoneenlämmössä ja ne säilyvät avattuna neljä viikkoa.

Valmistetta voi käyttää kaikenikäisille lapsille, myös pienille vauvoille.

Elämän ensimmäiset kuukaudet ovat tärkeää aikaa suoliston kehittymiselle. Silloin luodaan pohja terveelle suolistobakteeristolle, suoliston toiminnalle ja vahvalle vastustuskyvylle.

Ensimmäisten kuukausien aikana terveen vauvan suoliston valtabakteerisuku on bifidobakteerit. Probiootti baby -bifidobakteereiden ja yleisesti suolistobakteeriston kehittymistä häiritsee etenkin syntyminen keskosena tai keisarileikkauksella, äidinmaidonkorvikkeen käyttö ja antibioottikuurit. Tiedetään myös, että suoliston bifidobakteereiden määrä on kääntäen verrannollinen vauvan itkun ja levottomuuden määrään.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6413620125086
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Auringonkukkaöljy
  Maitohappobakteerit (Bifidobacterium BB-12®)
  Hapettumisenestoaineet (dl-alfatokoferoli, sitruunahappo)

  Vaikuttavat aineet:
  1 miljardi elävää bakteeria (Bifidobacterium BB-12®) / 6 tippaa
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Probiootit
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon