Probi Mage-maitohappobakteerit

20 kpl
Probi Mage-maitohappobakteerit
20 kpl
11,99 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Mitähän vatsasi valitsisi?

Yksityiskohdat

Tässäpä terveytesi tueksi varsin potra kimara eläviä maitohappobakteereita!

ProbiMage on varsin vanttera ja elinvoimainen maitohappobakteerivalmiste. Kyseessä on todellinen tehopakkaus, sillä yksi ainukainen kapseli sisältää peräti 10 miljardia elävää Lactobacillus plantarum -maitohappobakteeria.

Pakattu kasviskapseliin, joten tuote sopii myös vegaanien nautittavaksi.Annostus:
Yksi kapseli päivässä veden kera nieltynä. Tuote on niin tehoa tulvillaan, ettei enempää päivässä tosiaan tarvita.

ProbiMage sopii mitä mainioimmin koko perheelle ja myös raskauden ja imetyksen aikana käytettäväksi.

Mistä ProbiMage sai alkunsa?
1990-luvun alussa ryhmä kirurgeja, mikrobiologeja ja ravitsemusterapeutteja alkoi kehittää valmistetta, joka perustuisi luontaisesti ihmisen hyvinvoivassa suolistossa eläviin bakteereihin.

Tutkijat kartoittivat eri maitohappobakteereita, ja etsvät bakteerikantaa joka kykenee säilymään elävänä ja lisääntymään suolistossa. Useiden satojen kokeiden jälkeen vakuututtiin siitä, että Lactobacillus plantarum oli yksi tärkeimmistä suolistoon vaikuttavista bakteereista.

Tutkijoiden oli vielä käytävä läpi tähän bakteerikantaan kuuluvia lukuisia alalajeja. Tutkimuksia jatkettiin ja lopulta löydettiin bakteeri, joka nimettiin Lp299v:ksi, sillä se oli tutkimusjärjestyksessä 299. bakteerikanta. Lp299v:n havaittiin kykenevän säilymään elävänä koko matkan ruuansulatuskanavan läpi ja kiinnittyvän hyvin suolistoon sekä kykenevän lisääntymään siellä.

ProbiMage sisältää patentoitua ja kliinisesti testattua Lactobacillus plantarum 299v -maitohappobakteeria. Jokaisessa kapselissa on 10 miljardia elävää bakteeria (1010). Siksi tosiaan yksi kapseli päivässä riittää.

Maitohappobakteerit ovat erityisen fiksu valinta antibioottikuurien ja ulkomaanmatkojen aikana. Niiden säännöllinen käyttö on suuressa suosiossa suolistonsa hyvinvoinnista ja yleisestä hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän ystävällisesti tuotteen poissa perheen pikkuväen ulottuvilta, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 20 kpl
 • EAN: 7394098085548
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Täyteaine (perunatärkkelys), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Lactobacillus plantarum 299v-maitohappobakteerit*, paakkuuntumisenestoaine (E47b, rasvahappojen magnesiumsuolat).
  * = sisältää jäämiä soijasta (käytetään bakteerien ravintona)

  Ravintoaineet / yksi kapseli:
  Maitohappobakteereita, 10 miljardia CFU
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Probiootit
 • Ominaisuudet: vegaaninen