Premium omega-3, 650-1300 mg

180 kaps.
Premium omega-3, 650-1300 mg
180 kaps.
33,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton
Säästöpakkaus huippuunsa viritetystä Omega-uutuudesta!

Yksityiskohdat

Puhdas+ Premium Omega-3 on hyvinkin huippua öljyä, kovinkin puhdasta ja hurjan vahvaa! Tämä kapseli takaa sen, että saat vahvan annoksen EPA- ja DHA-rasvahappoja mahdollisimman puhtaassa muodossa.

Puhtaus ja eettisyys: Puhdas+ Premium Omega-3 -valmisteiden tuotannossa käytetään ei-uhanalaista, villiä sardellia, joka on kalastettu Etelä-Tyynimeren saastumattomilta vesiltä. Kalaöljy käy läpi hyvin perusteellisen puhdistusprosessin ennen kuin se päätyy kapseliin. Tämän takia kalaöljy ei sisällä raskasmetalleja tai muita myrkkyjä. Kalaöljymme puhtauden voi nähdä siitä, että öljy on hyvin vaaleaa ja sen tuoksu ja maku on hyvin neutraali. Kalaöljymme Totox-luku on yleensä alle 5, eli se hapettuu hyvin vähän. Jokainen kalaöljyerä on 100% jäljitettävissä.

Friend of the sea -sertifikaatti
Puhas+ Premium omegoilla ovat voitta tavoittelemattoman ja puolueettoman Friend of the sea sertifioituja! Tämä takaa eettisemmän tuotannon, sen ettei niitä ole valmistettu uhanalaisista kaloista. Tuotteet ovat myös vastuullisemmin valmistettu ja helppo jäjittää. Lisätietoja löydät täältä: http://www.friendofthesea.org/


Annostus: 1-2 kapselia päivässä. Se sisältää 650-1300 mg omega-3-rasvahappoja, josta DHA 355-709 mg ja EPA 240-480 mg.

Varoitus: Verenohennuslääkitystä käyttävien kannattaa tarkistaa tuotteen sopivuus lääkäriltä. Keskustele lääkärisi kanssa myös mikäli olet raskaana, tai käyttäjä on alle 1-vuotias lapsi


Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 180 kaps.
  • EAN: 6430050004729
  • Ainesosat: kalaöljytiiviste (triglyseridi), kalaliivate, glyseroli, vesi, d-alfa-tokoferoli (luonnollinen E-vitamiini). Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä maketusaineita.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Diet: gluteeniton
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton