Post-workout protein powder

Post-workout protein powder
39,90 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Laadukas valinta parempaan palautumiseen.

Yksityiskohdat

NORDIQ Nutrition -sarjan korkealaatuinen Post-Workout Protein Powder -jauhe on 100 % luomulaatuinen, vegaaninen sekoitus kasviproteiineja sekä perinteisiä adaptogeeneja, sieniä ja ravinnerikkaita kasveja sekä tuotteessa luontaisesti esiintyvät rasvahapot ja pitkäketjuiset hiilihydraatit tukevat vaativankin harjoittelun jälkeistä palautumista.

Tämän tuotteen sisältämä Cordyceps eli kiinanloisikka vaikuttaa suotuisasti maksan ja munuaisten toimintaan. Adaptogeenisesti toimiva cordyceps auttaa kehoa mukautumaan vaativiinkin olosuhteisiin, nostaa energiatasoja, buustaa kehoa uudistumaan ja vastustuskykyäkin vahvemmaksi.

Suosittelemmekin lämpimästi nauttimaan tätä palauttavaa puhtipulveria treenien tai muuten vaativien suoritusten jälkimainingeissa. Testaa ja totea tasaava teho ihan itse!

Tämän tuotteen sisältämä, huippuravinteikas spirulina vaikuttaa suotuisasti verensokeritasapainoon ja aminohappojärjestelmään. Elinvoimaa ja vitaalisuutta lisäävä spirulina on monipuolisesti ravitseva valinta, jonka on todettu laittavan myös kiloille kyytiä!

Annostus ja käyttö:
Sekoita 1-3 tl jauhetta lasilliseen vettä, mehua tai smoothieta. Nauti mieluiten tunnin sisällä harjoittelusta.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. Ethän ylitä ohjeistettua annostusta, kiitos.

Tiedäthän myös sen, että parhainkaan ravintolisä (ei edes tämä tuote) ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430065096023
 • Ainesosat: Ainesosat:
  5 g sisältää:
  Luomu ruskea täysjyväriisiproteiini 1500 mg
  Luomu hamppuproteiini 1000 mg
  Luomu gojimarja* 500 mg
  Luomu macajuuri* 500 mg
  Luomu spirulina 500 mg
  Luomu cordyceps 250 mg
  Luomu raakakaakao 250 mg
  Luomu kurkumajuuri* 100 mg
  Luomu merilevä Fucus vesiculosus 100 mg
  Luomu nokkosen juuri* 100 mg
  Luomu persilja* 100 mg
  Luomu lehtikaali* 100 mg
  * = pakastekuivattu
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Ravinnejauheet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen