Posh bits-herkkupalaset, kaakao-merisuola, 130 g

Posh bits-herkkupalaset, kaakao-merisuola, 130 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Herkuttele hyvällä omatunnolla!

"Olin kuullut ja lukenut näistä paljon kehuja, mutta siltikin ensimmäinen suupala ylitti kaikki odotukset! Paljon herkullisempia kuin osasin ikinä kuvitella ja parempia kuin mitkään karkit! Taaperoikäinen lapsikin innostui näistä ja olisi hotkaissut vaikka koko pussin "karkkia" kerralla. Palaset ovat kivasti eri kuvioiden muotoisia ja riisijauholla päällystettyjä, joten siinäkin mielessä hyvin karkkimaisen oloisia. Ihaninta kaikesta, että näitä saa popsia hyvällä omallatunnolla niin isommat kuin pienemmätkin herkkusuut! Suosittelen suuresti!"

- Heidi

Yksityiskohdat

Mielettämän herkullisia makeisia 100% luonnon raaka-aineista, ilman lisättyä sokeria! Pähkinöitä, kaakaota, kuivahedelmää ja ripaus merisuolaa - mitä sitä muuta ihminen tarvitseekaan? Tartu pussiin ja herkuttele näillä suussa sulavilla hedelmä-pähkinämakeisilla, jotka eivär heilauttele verensokeriasi ja sisältävät pitkiä hiilareita tuomaan energiaa ja ihania kokemuksia päivääsi!

Lisätiedot

  • EAN: 5060088705452
  • Ainesosat: Taateli 49%, cashewpähkinä 24%, rusina 18%, kaakao 5%, riisijauho 3%, Cornwallin merisuola, luontainen aromi.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Makeiset
  • Diet: glykeeminen indeksi, hemmottelu, maitoallergia, vegaani, vegaaninen
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen