Kehäkukka-porkkanaöljy, 30 ml

30 ml
Kehäkukka-porkkanaöljy, 30 ml
30 ml
21,95 €
( 731,67 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka maakunta vegaaninen
Kevätsesongin ykkösvalinta!

"Frantsilan Porkkana-kehäkukkaöljy rauhoittaa ja hoitaa sekä uudistaa ja tasapainottaa ihoa ihanasti! Öljyssä imeytyvyys on todella hyvä ja minusta tuntuukin, että Porkkana-kehäkukkaöljy tekee yksinkertaisesti vähän kaikkea, mitä ihoni tarvitsee. Tätä lempää öljyä voi käyttää mihin vain - jopa limakalvoille. Itselläni oli kuivat limakalvot allergian takia nenässä ja sain tästä öljystä vaivaan paljon helpotusta. Lämmin suositukseni."

- Ciia

Yksityiskohdat

Ihanaa ihoasi ravitseva ja rauhoittava Frantsilan yrttilan kotimainen Kehäkukka-porkkanaöljy (jossa on 77,8% luomuraaka-aineita) on mitä mainioin ulkoiluöljy koko vuoden ympäri.

Erityisen ihana tämä tuote on keväällä, jolloin se auringossa oleillessa edistää kalkkilaivan kapteeniuden kaikkoamista.

Porkkana-kehäkukkaöljyä levitetään kasvoille vähintään puoli tuntia ennen pihalle pelmahtamista! Karoteenipitoisuutensa ansiosta tämä laadukas luonnonöljy edistää ihon terveyttä ja valmistaa sitä vastaan ottamaan auringon säteitä.

Kehäkukka-porkkanaöljyn sisältämät kehkäkukan ja porkkanan uutokset uudistavat tehokkaasti ihosolukoa hoitaen samalla myös tulehtunutta ihoa.

Lempeästi hoitava Kehäkukka-porkkanaöljy sopii jokapäiväiseen ihonhoitoon sekä rauhoittamaan auringolle altistunutta ihoa ja kosteuttamaan myös limakalvoja.

Säilytys mielellään viileässä ja suoralta auringonvalolta suojattuna.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 30 ml
 • EAN: 6416384080028,6416384190413
 • Ainesosat: *Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, *Daucus carota sativa (Carrot) root extract, *Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, *Argania spinosa (Argan) kernel oil, *Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, *Calendula officinalis (Calendula) flower extract, Citrus aurantium (Neroli) flower oil, Foeniculum vulgare (Fennel) fruit oil, *Geranium sylvaticum (Wood cranesbill) extract, *Taraxacum officinale (Dandelion) extract, 1Linalool.

  *Luomua
  1Eteerisen öljyn luonnollinen osa.

  Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä mitään säilöntäaineita.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Kasvoöljy, Porkkanaöljy
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, maakunta, vegaaninen