Kehäkukka-porkkanaöljy, 30 ml

30 ml
Kehäkukka-porkkanaöljy, 30 ml
30 ml
21,95 €
( 731,67 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka maakunta vegaaninen
Kevätsesongin ykkösvalinta!

"Frantsilan Porkkana-kehäkukkaöljy rauhoittaa ja hoitaa sekä uudistaa ja tasapainottaa ihoa ihanasti! Öljyssä imeytyvyys on todella hyvä ja minusta tuntuukin, että Porkkana-kehäkukkaöljy tekee yksinkertaisesti vähän kaikkea, mitä ihoni tarvitsee. Tätä lempää öljyä voi käyttää mihin vain - jopa limakalvoille. Itselläni oli kuivat limakalvot allergian takia nenässä ja sain tästä öljystä vaivaan paljon helpotusta. Lämmin suositukseni."

- Ciia

Yksityiskohdat

Ihanaa ihoasi ravitseva ja rauhoittava Frantsilan yrttilan kotimainen Kehäkukka-porkkanaöljy (jossa on 77,8% luomuraaka-aineita) on mitä mainioin ulkoiluöljy koko vuoden ympäri.

Erityisen ihana tämä tuote on keväällä, jolloin se auringossa oleillessa edistää kalkkilaivan kapteeniuden kaikkoamista.

Porkkana-kehäkukkaöljyä levitetään kasvoille vähintään puoli tuntia ennen pihalle pelmahtamista! Karoteenipitoisuutensa ansiosta tämä laadukas luonnonöljy edistää ihon terveyttä ja valmistaa sitä vastaan ottamaan auringon säteitä.

Kehäkukka-porkkanaöljyn sisältämät kehkäkukan ja porkkanan uutokset uudistavat tehokkaasti ihosolukoa hoitaen samalla myös tulehtunutta ihoa.

Lempeästi hoitava Kehäkukka-porkkanaöljy sopii jokapäiväiseen ihonhoitoon sekä rauhoittamaan auringolle altistunutta ihoa ja kosteuttamaan myös limakalvoja.

Säilytys mielellään viileässä ja suoralta auringonvalolta suojattuna.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 30 ml
 • EAN: 6416384080028,6416384190413
 • Ainesosat:
  Sisältää luonnonmukaisesti viljeltyä porkkanaa ja kehäkukkaa, jotka on uutettu kylmäpuristettuihin luomuauringonkukan siemen-, viinirypäleen siemen- ja luomumanteliöljyyn. Tuoksuna on hieman nerolin eli appelsiininkukan ja fenkolin eteeristä öljyä. Kukkaterapeuttisina uutteina valkopyökki ja villiomenapuu.

  Ainesosat / INCI:

  Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Vitis vinifera (viinirypäleen siemenöljy), Prunus dulcis (manteliöljy)*, Daucus carota (porkkanan juuri, öljyuutos)* ja Calendula officinalis (kehäkukan kukka, öljuyytos)*, Citrus aurantium (neroli, eteerinen öljy), Foeniculum vulgare (fenkoli, eteerinen öljy), Carpinus betulus (valkopyökki, kukkaterpeuttinen uutos) ja Malus pumila (villiomenapuu, kukkaterapeuttinen uutos).

  * = Luomua

  Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Kasvoöljy, Porkkanaöljy
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, maakunta, vegaaninen