Aurinkovoide, Plant stem cell antioxidant, SPF30 , 100 ml

Aurinkovoide, Plant stem cell antioxidant, SPF30 , 100 ml
20,95 €
( 209,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Laadukas aurinkovoide ei jätä ihoa valkoiseksi!

Yksityiskohdat

Madara-sarjan Plant stem cell antioxidant -aurinkovoide on kosteuttava, ihoa ihanteellisesti UV-säteiltä suojaava aurinkovoide, joka on suunniteltu erityisesti vartalon iholle käytettäväksi. Tässä aurinkovoiteessa on suojakerroin 30.

Madara-sarjan Plant stem cell antioxidant -aurinkovoiteet edut:

- levittyy helposti
- kuivuu nopeasti
- ei tahraa
- ei jätä ihoa valkoiseksi.

Madaran aurinkosuojavoiteessa on muiden tehoaineiden lisäksi mukana isoampiaisyrttiä, joka osaltaan suojaa ihon kollageenia, ehkäisee valovanhemenista, suojaa palamiselta ja uudistaa ihoa. 

Madara-sarjan vartalon iholle tarkoitettu aurinkovoide on  ihan koko perheen voide, jota voi mitä mainioimmin käyttää myös lapsille. Hyvin imeytyvä ja helposti levittyvä voide ei taatusti jätä ihoa valkoiseksi! "Vaikka olisi vilkkaampikin lapsi, joka ei montaa sekunttia paikallaan pysy, Madaran aurinkovoide toimii loistavasti", voidetta kokeilleet kehuvat uutuustuotteen imeytymisnopeutta ja levittymiskykyä.

Koska Madaran aurinkovoiteessa on 85 % vedenpitävyys, kannattaa sitä lisätä iholle uusi kerros aina jokaisen pulahduskerran jälkeen. Näin varmistetaan se, että tuikitärkeä aurinkosuoja pitää taatusti pintansa.

Madaran aurinkovoiteen käyttö:

Levitä ennen auringonottoa huolellisesti iholle. 

MÁDARA on kotoisin Baltian alueelta Latviasta, pienestä pohjoiseurooppalaisesta maasta, jossa on onnistuttu säilyttämään kukkien ja heinäkasvien monimuotoisuus, kiitos monien koskemattomien ja luonnonvaraisten niittyjen. Pohjoiset kesät ovat lyhyitä ja usein myös ankaria. Tämän vuoksi kasvien on keskitettävä energiansa lyhyeen kukinta-aikaan houkutellakseen pölyttäjiä ja varmistaakseen hengissä pysyminen myös seuraavaksi kesäksi. Tästä johtuen näillä alueilla kasvaneiden kukkien ja yrttien aktiiviaineet ja uutteet, joita käytetään MÁDARA tuotteissa ovat erityisen voimakkaita ja vaikuttavia.

Lisätiedot

  • EAN: 4751009828947
  • Ainesosat: INCI: Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Zinc Oxide, Isoamyl Laurate, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Sorbitan Olivate, Beeswax, Lecithin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Silica, Dracocephalum Ruyschiana (Dragonhead) Cell Culture Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Cellulose, Sodium Chloride, Sorbitan Chloride, Sorbitan Caprylate, Aroma, Palmitic Acid, Stearic Acid, Propanediol, Benzoic Acid, Aqua, Ascorbyl Palmitate (vitamin C), Sodium Phytate, Tocopherol, Potassium Hydroxide, Citral, Citronellol, Linalool, Geraniol, Limonene
  • Alkuperämaa: Latvia
  • Tuotetyyppi: Aurinkosuoja
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka