Pinaattijauhe, 200 g

Pinaattijauhe, 200 g
11,95 €
( 59,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Ravinteikas ja maukas pinaattijauhe!

Yksityiskohdat

Pinaatti, myös Kippari Kallen voimien salaisuus, on erinomainen useiden kivennäis-, ja hivenaineiden sekä vitamiinien lähde, joka energisoi ja antaa vastustuskykyä. Se sisältää runsaasti mm. seuraavia elimistölle tärkeitä aineksia: proteiinia, rautaa, kuitua, A-, C-, ja K-vitamiinia, natriumia, foolihappoa, mangaania, kalsiumia, fosforia, beta-karoteenia, kaliumia, tiamiinia, riboflaviinia, karotenoidia, niasiinia, lehtivihreää eli klorofylliä, antioksidantteja, fytokemikaaleja ja luteiinia sekä lipolihappoa. Pinaatissa on myös oksaalihappoa, joka sitoo kalsiumia. Pinaatti pitää huolta myös silmistäsi.

Pinaattijauhe on erinomainen ja helppokäyttöinen lisä pirtelöön tai salaattiin ripoteltavaksi. Voit myös kätevästi boostata sillä pinaattiletut, pannukakut ja muut ruoat.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051822346
 • Ainesosat: Ainesosat: Pinaattijauhe*. *=Luomutuotettu.

  Ravintosisältö/100g:
  Energiaa: 989kJ/240 kcal
  Proteiinia: 27 g
  Hiilihydraatteja: 15 g
  -joista sokereita: 14 g
  Rasvaa: 7 g
  - josta tyydyttynyttä: 6 g
  Ravintokuitua: 29 g
  Natriumia: 1344 mg
 • Alkuperämaa: Italia
 • Tuotetyyppi: Viherjauheet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen