Pika-pakuri, 40 g

Pika-pakuri, 40 g
22,95 €
( 573,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon superfood vegaaninen
Käyttövalmis pakurijauhe buustaa vastustuskykyäsi!

Yksityiskohdat

Pakuri (chaga) saa kehosi supervoimat valloilleen ja vahvistaa kroppaasi pysymään täydessä terässä myös kylmän kauden erikoishaasteiden painaessa päälle.

Foodin-sarjan pika-pakuri on käyttövalmis, kuumavesi- ja alkoholiuuttamalla tehty pakurikääpäjauhe, joka on valmis käytettäväksi sellaisenaan. Pakurikääpä yksi huikeimmista antimista, jota luonto on meille suonut. Ota sinäkin voimaa ja vahvistusta metsien antimista!

Tuplauutettu Pakuriuutejauhe on valmistettu keittämällä pakurista vesiliukoiset ainesosat ja alkoholiuuttamalla uutettu alkoholiliuoiset ainesosat, jolloin saadaan vahva konsentraatio.

Huisin helppokäyttöinen pika-pakurijauhe sisältää 30% polysakkarideja ja 2% triterpenejä.

Pakurin käyttö ja annostus:
Laita n. puolikas teelusikallinen jauhetta kuppiin ja sekoita haluamasi nesteen (mm. vesi, kahvi, tee) kanssa ja nauti. Tämä pakuriuutejauhe liukenee veteen helposti.

Pakurikääpä on usein hyvinkin vaikeissa ilmastollisissa olosuhteissa kasvava lahottajakääpä, jota on jo tuhansien vuosien ajan käytetty kansan keskuudessa erityisesti Venäjällä ja Kiinassa.

Huom! Pakuria eii saa käyttää samanaikaisesti antibioottien, penisiliinin ja suonensisäisen glukoosin kanssa. Ei suositella sieniallergiselle.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430048230215
  • Ainesosat: Ainesosat: Pika-pakuriuutejauhe, kuumavesiuutettu. Polysakkaridipitoisuus 30%.

    ingredienser:
    Sprängstickapulver, extraherat varmt vatten. Polysackarid innehåll 30%.
  • Alkuperämaa: Venäjä
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, superfood, vegaaninen