Pika-pakuri, 40 g

Pika-pakuri, 40 g
22,95 €
( 573,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon superfood vegaaninen
Käyttövalmis pakurijauhe buustaa vastustuskykyäsi!

Yksityiskohdat

Pakuri (chaga) saa kehosi supervoimat valloilleen ja vahvistaa kroppaasi pysymään täydessä terässä myös kylmän kauden erikoishaasteiden painaessa päälle.

Foodin-sarjan pika-pakuri on käyttövalmis, kuumavesi- ja alkoholiuuttamalla tehty pakurikääpäjauhe, joka on valmis käytettäväksi sellaisenaan. Pakurikääpä yksi huikeimmista antimista, jota luonto on meille suonut. Ota sinäkin voimaa ja vahvistusta metsien antimista!

Tuplauutettu Pakuriuutejauhe on valmistettu keittämällä pakurista vesiliukoiset ainesosat ja alkoholiuuttamalla uutettu alkoholiliuoiset ainesosat, jolloin saadaan vahva konsentraatio.

Huisin helppokäyttöinen pika-pakurijauhe sisältää 30% polysakkarideja ja 2% triterpenejä.

Pakurin käyttö ja annostus:
Laita n. puolikas teelusikallinen jauhetta kuppiin ja sekoita haluamasi nesteen (mm. vesi, kahvi, tee) kanssa ja nauti. Tämä pakuriuutejauhe liukenee veteen helposti.

Pakurikääpä on usein hyvinkin vaikeissa ilmastollisissa olosuhteissa kasvava lahottajakääpä, jota on jo tuhansien vuosien ajan käytetty kansan keskuudessa erityisesti Venäjällä ja Kiinassa.

Huom! Pakuria eii saa käyttää samanaikaisesti antibioottien, penisiliinin ja suonensisäisen glukoosin kanssa. Ei suositella sieniallergiselle.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla kosolti muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että pontevinkaan pakurituote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430048230215
  • Ainesosat: Ainesosat: Pika-pakuriuutejauhe, kuumavesiuutettu. Polysakkaridipitoisuus 30%.
  • Alkuperämaa: Venäjä
  • Tuotetyyppi: Pakuri
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, superfood, vegaaninen