Pika-cordy, 40 g

Pika-cordy, 40 g
23,95 €
( 598,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon superfood
Kun tarvitset virtaa koneeseen!

Yksityiskohdat

Pika-cordystä saat virtaa ja vipinää päivääsi! Suosittelemmekin sitä erityisesti urheilijoille ja muille vaativille suorittajille. Kyseessä on hyvänmakuinen ja terhakka terveysjuoma-aines - ja mikä parasta: hyvin helppokäyttöinen! Lisää vain vesi ja nauti.

Cordyceps Sinensis on harvinainen sieni, joka kasvaa Kiinassa Tiibetin ja Nepalin vuoristossa. Tuplauutettu cordyceps-uutejauhe on valmistettu keittämällä cordycepsistä vesiliukoiset ainesosat ja alkoholiuuttamalla uutettu alkoholiliuoiset ainesosat, jolloin saadaan vahva konsentraatio. Ensimmäinen viite Cordycepsin käytöstä kiinalaisessa lääketieteessä on 1082-luvulla ja Eurooppaan se on tullut Pariisin kautta vuonna 1726.

Käyttö: Jauhe on valmis sekoitettavaksi veteen, eikä uuttamisen ansiosta tarvitse pitkää keittoaikaa. Teen voi käyttää sellaisenaan tai esim. pirtelön pohjana.

Tämän tuotteen sisältämä Cordyceps eli kiinanloisikka vaikuttaa suotuisasti maksan ja munuaisten toimintaan. Adaptogeenisesti toimiva cordyceps auttaa kehoa mukautumaan vaativiinkin olosuhteisiin, nostaa energiatasoja, buustaa kehoa uudistumaan ja vastustuskykyäkin vahvemmaksi.

Annostus: 1/4 teelusikallista päivässä vaikkapa veteen, smoothieseen tai mehuun sekoitettuna. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430048230581
  • Ainesosat: Ainesosat: Cordycepsuutejauhe
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Sienet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, superfood