Physalis - inkamarja, 35 g

Physalis - inkamarja, 35 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Terveysherkulla tuki parempaan elämään!

Yksityiskohdat

Nämä hienovaraisesti kevytkuivaamalla kuivatut inkamarjat, ovat säilyttäneet kaikki ravintoaineensa ja maukkuutensa. Inkamarjat ovat pehmeämpiä ja makemapia, kuin muut markkinoilla olevat. Testaa ja korvaa näillä vaikka makeiset!

Inka-marjat sisältävät merkittäviä pitoisuuksia C-vitamiinia ja kuitua.

Suomalais-Ruotsalais-Kolumbialaisen Nathalien Aldanan direct trade -kuivahedelmät nyt Suomesta!

Kun ruotsalainen Nathalie vieraili taannoin isänsä kotikylässä Kolumbiassa, hän näki kuinka ananaskirsikkaa eli inkamarjaa vietiin tonnikaupalla kaatopaikalle. Viljelijöitä oli huijattu. Siinä silmänräpäyksessä Nathaliessa syttyi halu auttaa.

Värikkäiden vaiheiden jälkeen Nathalien kuivahdelmät tulivat myyntiin Ruotsissa. Moni ruotsalainen ruoka-ammattilainen onkin jo suorastaan seonnut näiden palkittujen hedelmien mausta. Monien mielestä Nathalien mango on Ruotsin parasta: ”Niin hyvää, että tekee mieli kiroilla!”

Nathalien ”suorakauppa” perustuu siihen, että hän tuntee jokaisen ketjussa. Nathalie myös kehittää taloudellisten keinojen lisäksi muitakin tapoja auttaa viljelijöitä ja heidän perheitään.

Tärkein ja vaikein tapa on luomuviljelyyn siirtymisessä tukeminen. Viime jouluna Nathalie järjesti kampanjan, jossa saattoi ostaa mangopuita alueille, jotka olivat kärsineet El Nino -ilmiön aiheuttamasta kuivuudesta. Lisäksi tuotteet kuivataan ja pakataan tehtaassa, joka tarjoaa mahdollisuuksia yksinhuoltajaäideille. Mahdollisimman paljon työstä pyritään tekemään alkuperämaassa. Tästä on itse asiassa tulossa uusi trendi, jota kutsutaan ”PICO:ksi” eli produced in country of origin. Viimeisin Nathalien hanke on tehdä yhteistyötä järjestöjen kanssa, jotka ohjaavat huumekasvien viljelijöitä siirtymään ruokakasvien viljelijöiksi. Voi olla, että sinäkin saat pian hedelmiä viljelijöiltä, joiden sato meni aiemmin Narcosin roistoille.

Tällä tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tähän saumaan emme valitettavasti voi pukahtaa niistä enempää.

Lisätiedot

 • EAN: 7350062100150,7350062140150
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Kevytkuivattu physalis*, eli ananaskirsikka*, eli inkamarja*.

   *=Luomu.

  Ravintosisältö/100g:

  Energiaa: 1395kJ/325 kcal
  Proteiinia: 6.8 g
  Hiilihydraatteja: 74.4 g
  Rasvaa: 0.4 g
  Kuitua: 14.4 g
  C-vitamiinia 41 mg*
  * = 51 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
 • Alkuperämaa: Kolumbia
 • Tuotetyyppi: Hedelmät, Lasten herkut, Muut makeat herkut, Naposteltavat
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen