PH-balance-tabletit, 56 g

100 tablettia
PH-balance-tabletit, 56 g
100 tablettia

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Happo-emästasapainon tueksi - testaa ja totea teho!

Yksityiskohdat

Pascoe-sarjan pH-balance -tabletit sisältävät markkinoiden parhaan happamuuden neutralointikyvyn omaavia kivennäisaineita, jotka auttavat tehokkaasti keventämään kehon happotaakkaa.

Pakkauksessa on mukana 21 pH-testiliuskaa, joilla voit tarkistaa oman pH-tasosi.

Annostus: 2 tablettia 4 kertaa päivässä.

Vuorokausiannos (8 tablettia) sisältää:
1600 mg kalsiumkarbonaattia,
1280 mg natriumkarbonaattia,
960 mg magnesiumkarbonaattia,
160 mg natriumfosfaattia ja
160 mg kaliumbikarbonaattia
(joista natriumia 390 mg,
kalsiumia 640 mg
ja magnesiumia 240 mg).

Sokeriton, laktoositon, hiivaton ja gluteeniton.

Käyttötarkoitus: Emäksisiä kivennäisaineita sisältävä ravintolisä pH-tasapainon tukemiseen. Edistää normaalia aineenvaihduntaa ja auttaa kehoa pääsemään tasapainoon.

Pakkauskoko: 100 tablettia Pascoe pH-balance valittiin vuonna 2009 Vuoden Luontaiselintarvikkeeksi. Valintaperusteita ovat mm. käyttäjiltä tullut laaja positiivinen palaute, tuotteen laadukkuus sekä luotettavuus ja tuotteen takana oleva tutkimustieto.


Miksi emäs-happotasapainosta kannattaa huolehtia?
Tiesitkö, että elimistön happamuus hidastaa laihtumista ja heikentää suorituskykyä?
Elimistön happamuudella on monia seurauksia. Usein ei tiedetä, että elimistön liiallinen happamuus on ilmaantuneiden oireiden syy tai huomattavasti vaikuttanut oireiden kehittymiseen. Happamuutta voi aiheuttaa mm. entsyymien puute, stressitila, ravinto ja vähäinen liikunta. Erityisesti proteiinipitoinen ja vähähiilihydraattinen ravinto lisää happamuutta¹. Elimistö pyrkii säätelemään hyvin tarkkaan nesteidensä happamuutta, koska elimistön tietty happo-emästasapaino on edellytyksenä kaikille aineenvaihdunnan tehokkaalle toiminnalle2.

Muutokset elimistön pH:ssa muuttavat elimistön biokemiallista rakennetta ja toimintaa vaikuttamalla esim. proteiinien ja sidekudosten rakenteisiin, entsyymien toimintaan ja kalvojen läpäisevyyteen. Happamuudella voi myös olla negatiivinen vaikutus fyysiseen suorituskykyyn³. Happamien aineiden kerääntyminen sidekudoksiin voi aiheuttaa häiriöitä autonomisen hermoston ja hormonaalisen sekä lymfaattisen järjestelmän toiminnassa. Happamuuden seurauksena lymfaattinen virtaus heikentyy, joka voi lisätä rasvan kertymistä rasvasoluihin. Näiden seurauksena entsyymien toiminta häiriintyy ja nämä yhdessä vaikeuttavat mm. laihduttamista.

Elimistön tärkein happamuuden puskurijärjestelmä on bikarbonaattisysteemi. pH-balance on tarkoitettu tukemaan ravitsemuksellisesti elimistön happo-emästasapainoa. pH-balance valmisteen sisältämät emäksiset suolat suojaavat elmistöä ruokavalion sisältämät hapon kuormitukselta. Bikarbonaatit ehkäisevät myös luutiheyden vähentymistä, lihaskatoa sekä poistavat sidekudokseen varastoituneen hapon ja täten palauttaa solunulkoisen normaalin pH:n.

1 Remer, T. 2001. Influence of nutrition on acid-base balance – metabolic aspects. European Journal of Nutrition, Vol. 40(5), s. 214–220.

2 Mustajoki, P. 2014. Alkaloosi (elimistön nesteiden liiallinen emäksisyys). Lääkärikirja Duodecim. (Viitattu 8.12.2014). http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00656

3 Maughan, R., Greenhaff, P., Leiper, J., Ball, D., Lambert, C. & Gleeson, M. 1997. Diet composition and the performance of high-intensity exercise. Journal of Sports Sciences, Vol. 15(3), s. 265–275.Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tärpästikkeleinkään ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 100 tablettia
 • EAN: 4039343145495,6430024850017
 • Ainesosat: Vuorokausiannos (8 tablettia) sisältää:
  1600 mg kalsiumkarbonaattia,
  1280 mg natriumkarbonaattia,
  960 mg magnesiumkarbonaattia,
  160 mg natriumfosfaattia ja
  160 mg kaliumbikarbonaattia
  (joista natriumia 390 mg,
  kalsiumia 640 mg
  ja magnesiumia 240 mg).
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Happo-emästasapaino
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon