Pestävä puhdistustyyny (kestovanulappu)

Pestävä puhdistustyyny (kestovanulappu)
3,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava vegaaninen
Jätä hellät hyvästi kertakäyttöisille vanulappusille ja turhalle jätteelle!

Yksityiskohdat

Tässäpä apuriksi ihon puhdistukseen ympäristöystävällinen, uudelleen käytettä (kestävä ja pestävä) valinta kertakäyttöisten vanulappujen sijaan!

Avril Organic -sarjan luomupuuvillasta valmistettu, uudelleenkäytettävä puuvillainen kasvojenpuhdistustyyny (jota kestovanulapuksikin kutsutaan) on pumpulinpehmeä tuttavuus, joka sopii herkimmänkin ihon puhdistamiseen!

Jätä siis hellät hyvästi kertakäyttöisille vanulappusille ja turhalle jätteelle: tämän kestävän ja pestävän kasvojenpesutyynyn voit käyttää uudelleen useita kertoja.

Käytä siis puuvillaisia puhdistustyynyjä yhdessä päivittäisen ihonhoitotuotteesi kanssa; poistat siten tehokkaasti ja hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet ihanalta iholtasi! Lempeästi putsaava, unelmaisen pehmeä puhdistustyyny sopii mitä mainioimmin herkällekin iholle.

Kestovanulappujen käyttö:
Pestävät puhdistustyynyt sopivat käytettäväksi kertakäyttöisten vanulapun tapaan minkä vain ihonpuhdistustuotteen kanssa. Pehmeämpi puoli tyynystä sopii puhdistusmaidon tai -öljyn kanssa, toinen puoli miselliveden ja kasvoveden kanssa käytettäväksi.

Käytön jälkeen tee näin: huuhtele tyynystä pahin lika lämpimällä vedellä ja pese pyykinpesukoneessa 40-60 asteessa. Voi kuivata kuivausrummussa.

100 % luomupuuvillaa - kestävä ja pestävä puhdistuskaveri! Testaa ja tykästy toden teolla!

Lisätiedot

  • EAN: 366221700703,3662217007035
  • Ainesosat:

    Puuvilla*

    * = Luomuviljelty

  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Puhdistuspyyhe, Pumpuli
  • Ominaisuudet: biohajoava, vegaaninen