Peppermint plus- piparminttuöljy-kapseli, 46 g

Peppermint plus- piparminttuöljy-kapseli, 46 g
31,99 €
( 695,43 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton
Ruoka sulamaan ja suoli sukkelammaksi!

Yksityiskohdat

Tämä FODMAP-piireissäkin erittäin suosittu yrttiuutevalmiste sisältää piparminttuöljyä, joka tukee vatsan ja suolen hyvinvointia. Öljy on pakattu helposti nieltävään enterokapseliin, mikä hajoaa vasta suolistossa, jolloin tehoaineet pääsevät sinne, mistä niistä on eniten apua.

Annostus: 1-3 kapselia päivässä tyhjään mahaan.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään mainio tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 763948084661
  • Ainesosat: piparmintunlehtiöljyuute 0,2-0,6 ml, rosmariinin lehti- ja varsiuute 0,02-0,06 ml, timjamiöljyuute 0,02-0,06 ml. Aineosat: gelatiini (kapseli kuori), kasvisglyseriini, muunnettu selluloosa, piidioksidi E551 (happamuudensäätö- ja paakkuuntumisenestoaine), titaanidioksidi E171 (väriaine), eroteltu kookosöljy, natriumalginaatti E401 (sakeuttamisaine), steariinihappo (tyydyttynyt rasvahapppo).
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton