Peltokorteshampoo, 250 ml

Peltokorteshampoo, 250 ml
15,50 €
( 62,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Rasvoittuvien hiusten rakastaja.

Yksityiskohdat

Peltokorte vahvistaa hiusta, siankärsämö ja savi puhdistavat ja tasapainottavat päänahan talituotantoa. Tämä kotimainen luonnonshampoo antaa sekä hiuksille että päänahalle luonnollisen tasapainon. Sopii myös hauteeksi. Ihanasti vaahtoava, tehty käsityönä - rakkaudella.

A&M -luonnontuotteiden ekologinen ja suomalainen ihonhoitosarja perustuu vanhoihin perinteisiin ja nykyaikaiseen yrttitietouteen. A&M on puhdas ja luonnollinen ihonhoitosarja, jossa teho tuotteisiin taiotaan puhtaista, luonnollisista raaka-aineista.

Vegaaninen.

Lisätiedot

  • EAN: 6430016320030
  • Ainesosat: Yrttiuute siankärsämöstä* ja peltokortteesta*, vihreä savi, pesuaktiivisia aineita*, guarjauho*, viinietikka*, merisuola*, säilöntäaine, sitruuna-, laventeli-* ja eukalyptusöljy*. Inci: Herbal infusion: (equisetum arvense, achillea millefolium decoct), green clay, decyl glucoside, sodiumcoccoamhoacetate, glycerin, laurylglucoside, sodium cocoylglutamate, sodium lauryl glucosidecarboxylate, guarhydroxypropyltrimonium, acetum, seasalt, sodium benzoate, citrus limonum oil, lavandula angustifolia oil, eucalyptus radiata oil.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Shampoot
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen