Pekaanipähkinä, 120 g

Pekaanipähkinä, 120 g
7,95 €
( 66,25 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Pekaanipähkinä on terveyttä tulvillaan!

"Foodin pekaanipähkinät ovat ihanan rapsakka ja kerrassaan mainio välipala - varma pelastaja myös silloin, jos ei ehdi vaikka syödä varsinaista välipalaa. Pekaanipähkinöissä on mieletön määrä vitamiineja, kivennäisaineita sekä antioksidantteja. Niitä on helppo käyttää - voi syödä sellaisenaan tai liotettuna. Pekaanipähkinät maistuvat myös herkulliselta kun pyöräytät pähkinät hunajassa sekä raakakaakaossa! Laadukas ja terveellinen valinta, suosittelen lämpimästi!"

- Ciia“Pekaanipähkinä on ihana purtava ja maku siinä on sukulaistaan saksanpähkinää miedompi ja makeampi. Pähkinä on ihan parasta evästä itselle ja vaikka koululaiselle reppuun mukaan.”

- Tuulia

Yksityiskohdat

Tämä luomulaatuinen pekaanipähkinä on maukas ja aromaattinen, melko miedon makuinen pähkinä, joka on toden totta terveyttä tulvillaan.


Pekaanipähkinä on ravinteikas herkku, joka proteiineja ja kuitua sisältävänä tuo puhtia päivään! Terveellisten rasvojensa ansiosta pekaanipähkinä on myös sydämen asia.

Hienostuneen makuista, korkealle arvotettua pekaanipähkinää voi muiden pähkinöiden tavoin käyttää esimerkiksi leivonnassa, pirtelöissä tai salaateissa. Toki ne maistuvat herkulliselta myös sellaisenaan. Voit myös kokeilla paahtaa pähkinöitä kevyesti ja lisätä niitä vaikkapa omaan myslisekoitukseesi.

Foodin-sarjan aromaattiset pekaanipähkinät ovat luomu- ja raw food -laatuisia, joten kaikki ravintoaineet ovat niissä visusti tallella.

Pekaanipähkinää voi muiden pähkinöiden tavoin mitä mainioimmin käyttää esimerkiksi leivonnassa, pirtelöissä tai salaateissa. Toki ne maistuvat herkulliselta myös sellaisenaan tai vaikkapa yhdessä mulperimarjojen kanssa naposteltuina. Voit myös kokeilla paahtaa pekaanipähkinöitä kevyesti ja lisätä niitä vaikkapa omaan myslisekoitukseesi.

Suosittelemme liottamaan pähkinöitä (vähintään neljä tuntia) ennen käyttöä, jotta niiden lukuisat ravintoaineet aktivoituisivat, niistä tulisi entistäkin maukkaampia ja ne sulaisivat helpommin.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

/div>

Lisätiedot

 • EAN: 6430055215496
 • Ainesosat: Ainesosat: Pekaanipähkinä*
  * = luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100g:
  Energiaa 2902 Kj / 691 Kcal
  Proteiinia 9,2g
  Rasvaa 4,3g
  Ravintokuituja 9,6g
  Suolaa 0
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: Muut pähkinät
 • Ominaisuudet: gluteeniton, hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen