Pekaanipähkinä, 100 g

Pekaanipähkinä, 100 g
4,99 €
( 49,90 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Mahtava makupala terveellisiin herkkuhetkiin!

"Adukin pähkinöitä ei voi kylliksi hehkuttaa, sillä laadun todellakin maistaa näistä herkuista. Pähkinät kulkevat usein treenilaukussa mukana helppona välipalana ja tuleehan näitä ripoteltua puuron päälle lähes päivittäin. Raakaleivontaan liotetut pähkinät sopivat erinomaisesti, erityisesti näin joulun alla yhdessä inkiväärin ja kanelin kanssa."

- Erika Rautiainen, kilpa-aerobiccaaja, Ruohonjuuren asiakas

Yksityiskohdat

Tämä luomulaatuinen pekaanipähkinä on maukas ja aromaattinen, melko miedon makuinen pähkinä, joka on toden totta terveyttä tulvillaan.

Pekaanipähkinä on ravinteikas herkku, joka proteiineja ja kuitua sisältävänä edistää painonhallintaa. Terveellisten rasvojensa ansiosta pekaanipähkinä on myös sydänystävällistä syötävää.

Hienostuneen makuista, korkealle arvotettua pekaanipähkinää voi muiden pähkinöiden tavoin käyttää esimerkiksi leivonnassa, pirtelöissä tai salaateissa. Toki ne maistuvat herkulliselta myös sellaisenaan. Voit myös kokeilla paahtaa pähkinöitä kevyesti ja lisätä niitä vaikkapa omaan myslisekoitukseesi.

Tiesitkö, että kaikki Aduki-sarjan pähkinät ja mantelit saapuvat Suomeen (ja säilytetään myös varastossa) vakuumipakattuina eli ilmatyhjiöpakkauksissa? Adukilla pähkinät pakataan pusseihin pienissä erissä, jolloin ne seisovat myyntipakkauksissaan mahdollisimman vähän aikaa. Ruohonjuuressa pähkinöiden kierto on nopea ja uusia pähkinöitä tuleekin myymälöihimme monta kertaa viikossa. Näillä tavoin varmistetaan pähkinöiden ja manteleiden hyvä säilyvyys. Halutessasi voi auttaa vielä asiaa säilyttämällä pähkinät ja mantelit kotonasi jääkaapissa – etenkin pussien avaamisen jälkeen.

Lisätiedot

 • EAN: 6430013860287
 • Ainesosat: Ainesosat: Pekaanipähkinä*
  * = luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100g:
  Energiaa 2902 Kj / 691 Kcal
  Proteiinia 9,2g
  Rasvaa 4,3g
  Ravintokuituja 9,6g
  Suolaa 0


  ingredienser:
  Pekannöt*, *=ekologisk
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen