Energiajuoma (fokusjuoma), passion-inkivääri , 330 ml

Energiajuoma (fokusjuoma), passion-inkivääri , 330 ml

Normaali hinta: 2,20 €

Special Price 1,84 €

( 5,58 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Puhdistamon energiajuoma saa supervoimasi valloilleen!

Yksityiskohdat

Puhdistamon energiajuoma tuo tarmoa taipaleelle tarveellisemmällä tavalla! Tämän jykevän jymyjuoman sisältämä lisäbuusti ammennetaan luonnon aineksista: guaranasta, yerba matesta ja vihreästä teestä. Kofeiinia puhtijuoma sisältää 100mg ja L-teaniinia 200mg.

Tämä energiajuoma saa mahtavan makunsa passionhedelmästä ja inkivääristä.

Puhdistamon energiajuoma on paljon muutakin kuin virkistävä kulauteltava - se on oikeastaan voittamaton fokusjuoma, joka auttaa olemaan tarkkana kuin porkkana ja pinkomaan tinkimättömällä tarmolla vaikka läpi harmaan kiven!

Ei ole ollenkaan ihme, että tämä kulauteltava on aiheuttanut kovasti kohinaa keskittymiskykyä, rauhallista oloa ja skarppiutta arvostavien keskuudessa.

Puhdistamon fokus- ja energiajuomassa ei ole ollenkaan eristettyä kofeiinia vaan virkistyksen peruspilarit on pystytetty luotettavien kasviuutteiden varaan. Kofeiinin vastaparina tässä kukkeassa kulauteltavassa komeilee L-teaiini, joka yhdessä kofeiinin kanssa saa aikaan terävän ja tarkkaavaisen tuntuman.

Puhdistamon energiajuoma on makeutettu laadukkaalla stevialla ja tämän vuoksi juoma sopii myös liiallisia hiilareita vältteleville ja esimerkiksi myös ketogeeniseen ruokavalioon. Täysin sokeriton puhtijuoma ei aiheuta ylivilkkautta eikä saa päätä pyörälle. Maista ja innostu itsekin!

Koska luonnollisista lähteistä peräisin olevaa kofeiinia tässä juomassa on 100 mg, emme suosittele kulauteltavaa perheen pikkuväelle.

Huomaathan, että tämän tuotteen hinta kaikissa myymälöissämme on panttimaksun verran enemmän. Teknisistä syistä johtuen panttimaksua ei veloiteta verkkokaupasta ostetusta tuotteesta ja siksi tämä tuote maksaa verkkokaupassa pantin verran vähemmän. Pahoittelemme epätäydellisyyttä.

Lisätiedot

 • EAN: 6430039222571
 • Ainesosat:

  Hiilihapotettu suodatettu vesi, omenahappo, luontaiset aromiuutteet, guaranauute, luontainen l-teaniini, makeutusaine (stevioliglykosidit), vihreäteeuute, yerba mate -uute

  Naturlig Energidryck Passion frukt – Ingefära

  Ingredienser: Kolsyrat filtrerat vatten, äppelsyra, naturliga aromextrakt, guaranaextrakt, naturligt l-teanin, sötningsmedel (steviolglykocider), extrakt av grönt te, extrakt av yerba mate

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Energiajuomat
 • Ominaisuudet: vegaaninen