Partavoide, bumblebee beard balm, 50 ml

Partavoide, bumblebee beard balm, 50 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Partavoide, joka hoitaa ihoa ja helpottaa parran muotoilua.

Yksityiskohdat

Korkealaatuisista ja katu-uskottavista tuotteistaan kuuluisaksi tulleen Angry Norwegian-sarjan tuoksuton partavoide on aivan erinomainen valinta myös allergisille ja tuoksuyliherkille - ja kaikille muillekin, jotka nappaavat tunnelmansa mielummin muualta kuin tuoksuista!

Tätä laadukasta partavoidetta ei ole turhaan ylistetty - se sekä helpottaa parran muotoilua että tuo suojaa tuuheillekin tuttavuuksille.

Tuoksuton tuttavuus - ja täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettu. Testaa ja tykästy!

Angry Norwegian: "Ikke lukt som en Wunderbaum."

Parta-ammattilaisten keskuudessa suurta suosiota korkealaatuisuutensa ansiosta nauttivat Angry Norwegian-partatuotteet pöllähtivät kevään korvilla Ruohonjuuren valikoimaa rikastuttamaan.

Koostumukseltaan nerokkaan yksinkertaisista Angry Norwegian-tuotteista ovat tykänneet etenkin he, jotka “eivät välitä haista Wunderbaumilta”.

Norjalainen Angry Norwegian perustettiin vuonna 2015, kun monien vuosien laboratorioelämä ja muutamien viikkojen paperirumba saatiin kahlatuksi läpi.

Erityistä tässä laadukkaassa parranhoitotuotesarjassa on se, että yllättävän simppeleistä raaka-aineista on saatu väsätyksi maksimaalisen laadukkaita tuotteita.

Lisätiedot

  • EAN: 1295249852735
  • Ainesosat: INCI: Butyrospermum Parkii, Cera Alba/Cera Flava, Lanolin, Simmondsia Chinensis, Glyceryl Caprylate
  • Alkuperämaa: Norja
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka