Partavaha, exoskeleton beard vax, 30 ml

Partavaha, exoskeleton beard vax, 30 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Katu-uskottava valinta saa partasi kukoistamaan!

Yksityiskohdat

Korkealaatuisista ja katu-uskottavista tuotteistaan kuuluisaksi tulleen Angry Norwegian-sarjan partavaha on aivan erinomainen valinta partasi komistukseksi.

Tätä laadukasta partavahaa ei ole turhaan ylistetty - se sekä helpottaa parran muotoilua että tuo suojaa tuuheillekin tuttavuuksille.

Parasta partavahassa tosiaan lienee sen erittäin vahva pito, jonka avulla parran muotoilu on huomattavasti helpompaa kuin heinänteko!

Tuoksuton tuttavuus - ja täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettu. Testaa ja tykästy!

Angry Norwegian: "Ikke lukt som en Wunderbaum."

Parta-ammattilaisten keskuudessa suurta suosiota korkealaatuisuutensa ansiosta nauttivat Angry Norwegian-partatuotteet pöllähtivät kevään korvilla Ruohonjuuren valikoimaa rikastuttamaan.

Koostumukseltaan nerokkaan yksinkertaisista Angry Norwegian-tuotteista ovat tykänneet etenkin he, jotka “eivät välitä haista Wunderbaumilta”.

Norjalainen Angry Norwegian perustettiin vuonna 2015, kun monien vuosien laboratorioelämä ja muutamien viikkojen paperirumba saatiin kahlatuksi läpi.

Erityistä tässä laadukkaassa parranhoitotuotesarjassa on se, että yllättävän simppeleistä raaka-aineista on saatu väsätyksi maksimaalisen laadukkaita tuotteita.

Lisätiedot

  • EAN: 1911937777776,7242162462194
  • Ainesosat: INCI: Cera Alba/Cera Flava, Lanolin, Simmondsia Chinensis, Glyceryl Caprylate
  • Alkuperämaa: Norja
  • Tuotetyyppi: Parta- ja viiksivahat
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka