Parranajovoide, 75 ml

Parranajovoide, 75 ml
10,95 €
( 146,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Suojaa ja hoitaa ihoa parranajon aikana.

Yksityiskohdat

Tekee parranajosta nautinnon.

Käytä näin: Levitä 1 –1,5 cm voidetta kostutetulla partasudilla tai hiero käsin kostutetulle iholle. Parranajovoide on hyvin riittoisaa. Se varmistaa perusteellisen tuloksen ja jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi. Voide vaahtoaa vain hyvin miedosti. Parranajon jälkeen suosittelemme After Shave Partabalsamia.

Sopii myös kainalo- ja säärikarvojen ajoon.

Miesten ihonhoito Weleda-tuotteilla: Miehille suunnitellun tuotesarjan Partabalsami, Parranajovoide ja Partavesi ovat luonnollisen raikkaita. Parranajovoide on riittoisaa ja takaa miedon hellävaraiseen parranajon. After Shave Partabalsami viilentää ja rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. After Shave Partavesi piristää ja on tuoksuu raikkailta yrteiltä. Sarjaan kuuluu myös miesten kosteusvoide, joka sopii niin päivä- kuin yökäyttöön, lisättäväksi aina kun kasvojen iho tuntuu kireältä.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638098809
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vesi, Kaliumstearaatti, Glyseroli, Kaliumolivaatti, Kaliumkokoaatti, Natriumstearaatti, Aidot eteeriset öljyt*, Keto-orvokkiuute, Manteliuute, Vuohenmaito, Alkoholi, Natriumolivaatti, Natriumkokoaatti, Natriumsilikaatti, Magnesiumsulfaatti, Limoneeni*, Linalooli*, Sitronelloli*, Geranioli*
    * = Luonnollisista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Parranajo
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka