Parapähkinät, 200 g

Parapähkinät, 200 g
5,50 €
( 27,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Puraise seleenipitoista parapähkinää!

Yksityiskohdat

Parapähkinä on miedon aromaattinen, herkullinen ja täyteläinen pähkinä. Parapähkinä on yksi luonnon parhaista seleenin lähteistä – jo muutama pähkinä päivittäin nautittuna riittää turvaamaan seleenin tarpeellisen saannin.

Parapähkinä sisältää seleenin lisäksi myös kahmalokaupalla magnesiumia sekä sinkkiä. Se on myös raudan lähde.

Parapähkinät sopivat erinomaisesti esimerkiksi rouhittuina salaatteihin tai raakasuklaaseen. Voit myös napostella niitä sellaisenaan tai osana evässekoituksia.

PS: Tiesitkö tämän parapähkinästä?
Villeinä Amazonin sademetsissä kasvavat parapähkinäpuut saavat paikalliset asukkaat suojelemaan sademetsiään. Monille Amazonin alueen asukkaalle juuri parapähkinät ovat ainoa merkittävä tulonlähde, jonka vuoksi pähkinäpuita vaalitaan aivan erityisesti. Syömällä parapähkinöitä kannat siis kortesi kekoon ainutlaatuisten ekosysteemien suojelemisen puolesta ja metsähakkuita vastaan - ja saat samalla luonnollisen seleenibuustauksen oman terveytesi tueksi.

Huomaathan, että parapähkinät ovat todella seleenirikkaita. Siksi niitä onkin suositeltavaa popsia vain muutama pähkinä päivässä - ei enempää.

Annostus: 2-5 parapähkinää päivässä - rajoitus on poikaa runsaan seleenipitoisuuden vuoksi.

Tiesitkö, että parapähkinä on yksi parhaista, luonnollisista seleenin lähteistä? Seleeni mm.ylläpitää immuunipuolustuksen normaalia toimintaa, ylläpitää mm. hiusten ja kynsien kuntoa ja kilpirauhasen normaalia toimintaa. Seleeni myös tutkitusti avittaa soluja suojautumaan hapettumisstressiltä ja edistää normaalia siittiöiden muodostusta. Parapähkinä on myös proteiinirikas nautinto ja terveellinen purtava - maista ja ihastu itsekin!Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051820359,6430055215366
 • Ainesosat: Parapähkinä.*

  *=Luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100g:


  Energiaa: 2805 kJ/670 kcal
  Hiilihydraatteja: 2.6 g
  Rasvaa: 66.4 g
  Proteiinia: 14.3 g
  Kaliumia: 659.0 mg
  Magnesiumia: 376.0 mg
  Kalsiumia: 160.0 mg
  Seleeniä: 1917.0 µg
  Sinkkiä, 4,1 mg

  ingredienser:
  Paranöt.* *=Ekologisk.
 • Alkuperämaa: Bolivia
 • Ominaisuudet: gluteeniton, hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, luomu, rawfood