Palmusokeri, 250 g

Palmusokeri, 250 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu reilu vegaaninen
Ekologisesti kestävää makeutusta

Yksityiskohdat

Palmusokeri on todennäköisesti vanhin tiedetty makeutusaine. Masarangin palmusokeri on valmistettu Arenga pinnata -sokeripalmujen nektarista. Palmusokeria saadaan valuttamalla sokeripalmun kukinnosta mahlaa. Palmuja ei tarvitse kaataa tai vahingoittaa, vain kukinto leikataan irti. Yhdestä palmusta saadaan n. 50 litraa nektaria päivässä. Valutettu nektari keitellään hiljakseen, jolloin se sakenee ja muodostaa sokerimassan.

Sokeripalmut kasvavat vain monimuotoisissa metsissä, joissa on suuri määrä erilajisia puita ja kasveja. Niillä on pitkät juuret, jotka suojelevat maata eroosiolta. Palmut ehkäisevät tehokkaasti maavyöryjä, koska ne pystyvät kasvamaan hyvin jyrkilläkin rinteillä.

Palmusokeri on aromikas, karamellimainen, ravinteikas ja minimaalisesti käsitelty ruskean sävyinen sokeri. Palmusokeri on hiilihydraattitietoisen valinta! Masarang-tuotettu palmusokeri on todettu olevan poikkeuksellisen korkeaa ja tasaista laatua. Tuotannossa ei ole käytetty kemiallisia aineita.

Palmusokeri sopii käytettäväksi tavallisen sokerin tapaan kaikenlaiseen makeuttamiseen. Korvaa valkoinen sokeri osittain tai kokonaan leivonnaisissa, marinadeissa, aasialaisissa ruuissa, juomissa jne.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 8997005470018
  • Ainesosat: Ainesosat: Luomuviljeltyjen Arenga-sokeripalmujen nektari.
  • Alkuperämaa: Indonesia
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, reilu, vegaaninen