Pakuriuutejauhe, 32 g

Pakuriuutejauhe, 32 g
21,95 €
( 685,94 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Elinvoimaa elämääsi - käden käänteessä!

Yksityiskohdat

Pakuri (chaga) saa kehosi supervoimat valloilleen ja vahvistaa kroppaasi pysymään täydessä terässä myös kylmän kauden erikoishaasteiden painaessa päälle.

Polar Nutritionin pakuriuutejauheen raaka-aine (eli pakurikääpä) on kerätty maailman puhtaimmista kolkista, Siperian ja Uralin alueen ikimetsistä. Tästä raaka-aineesta Polar Nutritionin terhakka ammattilaistiimi on valmistanut huippulaatuisen pakurituotteen käyttäen vuosien kokemustaan pakurin käsittelystä ja valmistuksesta. Tämä takaa tasa-laatuisen lopputuloksen, jokainen erä on yhtä laadukas. Yhden pakuriuutekilon valmistamiseen käytetään jopa 12-15 kiloa kuivattua pakuria.

Pakurikääpä on usein vaikeissa ilmastollisissa olosuhteissa kasvava lahottajakääpä, jota on jo tuhansien vuosien ajan käytetty kansan keskuudessa erityisesti Venäjällä ja Kiinassa.

Käyttö:

Pakuriuutejauhe liukenee myös kylmään veteen hyvin helposti - sitä voikin käyttää esimerkiksi smoothien joukossa. Tottakai pakuriuutejauheesta saa loihdituksi myös kuumaa juomaa lisäämällä siihen kiehuvaa vettä. Nappaa siis sinäkin pakurikäävän hyödyt hyvinvointisi tueksi!Huom! Pakuria ei saa käyttää samanaikaisesti antibioottien, penisiliinin ja suonensisäisen glukoosin kanssa. Ei suositella sieniallergiselle. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että pontevinkaan pakurituote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430062350005,6430062352009
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Pakurikääpä

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Venäjä
  • Tuotetyyppi: Pakuri
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen