Pakastekuivattu mustikka, 20 g

Pakastekuivattu mustikka, 20 g

Normaali hinta: 5,60 €

Special Price 4,99 €

( 249,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Muikea mustikkaherkku pelastaa päiväsi!

Yksityiskohdat

Kotimaisten marjojen terveysvaikutukset nyt tiiviissä ja helpossa muodossa - testaa ja tykästy toden teolla!

Kerrassaan hersyvä herkku ja terhakoittavan terveellinen valinta naposteltavaksi on tämä kotimaista mustikkaa sisältävä mutusteltava.

Vegaaninen, lisäaineeton, gluteiiniton ja kaikin puolin mainio valinta, joka sisältää ainostaan pakastekuivattua, kotimaista mustikkaa. Maista ja ihastu itsekin!

Mustikka on luonnon oma antioksidanttipommi, joka ylläpitää mm. silmien terveyttä. Mustikka tukee terhakkaasti myös verisuonten normaalia toimintaa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430053521018
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Kotimainen mustikka
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Marjat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, rawfood, vegaaninen