Päivänsäde vauvatee, 30 g

20 pussia
Päivänsäde vauvatee, 30 g
20 pussia
4,75 €
( 158,33 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Lapsen ja äidin iloksi!

Yksityiskohdat

Maistuva päivänsäde vauvatee edistää tasapainoista imetyssuhdetta ja maistuu kaikenlisäksi ihan mahtavalta. Yrttiteesekoitus, joka sisältää fenkolia, anista, kuminaa sekä sitruunamelissaa, jotka stimuloivat aineenvaihduntaa maitorauhasissa ja edistävät maidontuotantoa.

Lisäksi luomulaatuisella yrttikimaralla on rentouttava vaikutus, joka edelleen tukee hyvinvointia vauva-ajan temmellyksessä.

Tämän tuotteen sisältämä, ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti detox-kuurien tukena. Vastustuskykyäkin vahvistava fenkoli (Foeniculum vulgare) tukee limaneritystä ja maitorauhasten toimintaa. Fenkoli onkin tunnettu yrtti synnytyksen jälkeen ja myös kuukautisten aikana.

Sonnentor on luomulaatuisiin yrtteihin, mausteisiin ja teelaatuihin erikoistunut itävaltalainen yritys. Yrityksen toiminnassa korostuvat luonnonläheisyys, vanhempien sukupolvien kunnioittaminen, maaseudun elinvoimaisuuden ylläpitäminen sekä sosiaalinen vastuu. Sonnentorilta löydät persoonallisia ja maistuvia teelaatuja, joilla on myönteisiä vaikutuksia myös ihmisen hyvinvointiin.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 9004145029637
  • Ainesosat: Ainesosat: Fenkoli*, anis*, kumina*, sitruunamelissa*.
  • Alkuperämaa: Itävalta
  • Tuotetyyppi: Imetysteet, Pussiteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen