Ruohonjuuren meininki

Ruohonjuuri on jo siellä, minne maailma on menossa

Tältä sivulta löydät tietoa Ruohonjuuresta yrityksenä kulttuureineen ja arvoineen päivineen. Tahdotko Sinäkin ruohonjuurelaiseksi? Eteenpäin lukemalla saat kosolti vihiä työyhteisöstämme ja Ruohonjuuresta työnantajana. 

Ruohonjuuren  kasvaessa ja kehittyessä arvostamme perusasioita; yhteisöllisyyden, ketteryyden ja ihmislähtöisyyden ylläpitäminen on meille tärkeää. Ruohonjuuren jokaisessa työpäivässä ovat läsnä vastuullisuus, ekologisuus, ihmislähtöisyys, positiivisuus ja innovatiivisuus. Nämä ovat Ruohonjuuren arvot ja kaiken toimintamme kulmakivet.  Tutustu lähemmin Ruohonjuureen ja yrityskulttuuriimme.

Tällä sivulla otsikoina ovat: yrityskulttuuriblogi, arvot, vastuullisuus, missio ja visio, tasa-arvo, valmentava johtaminen, henkilökunnan hyvinvointi, työsuhde ja työntekijän edut, historiamme, tietoa osakkaille sekä toimintamme erilaiset muodot.

Ajankohtaista Näytä kaikki

Kokonaisvaltaisesti vastuullinen myymälä - materiaaleja myöten

Kokonaisvaltaisesti vastuullinen myymälä - materiaaleja myöten

Ekologisuus on luonnollisesti huomioitu uuden Manskun myymälämme kaikessa suunnittelussa - projektin yhtenä ylevänä tavoitteena on itse asiassa olla vähittäiskaupan korjausrakentamisen kokonaisvaltaisen vastuullisuuden suunnannäyttäjä.
Miksi Ruohonjuuri perustettiin?

Miksi Ruohonjuuri perustettiin?

Vuonna 2022 Ruohonjuuri täyttää komeat 40 vuotta. Vaikka tarkka syntymäpäivä onkin vasta 14.10.2022, juhlistamme taittunutta taivalta koko vuoden ajan. Mutta miksi ihmeessä Ruohonjuuri aikoinaan perustettiin?
Ruohonjuuri-apurahoja luontokadon estämiseen ja hiilineutraalin tulevaisuuden rakentamiseen

Ruohonjuuri-apurahoja luontokadon estämiseen ja hiilineutraalin tulevaisuuden rakentamiseen

Luontokatoa vastaan, kestävämmän planeetan puolesta! Yhdessä muutamme maailmaa: Ruohonjuuri-apurahat jaettiin taas - tällä kertaa Ruohonjuuren 39-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Vuonna 2021 teemana oli luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen ja luontokadon estäminen sekä hiilineutraali tulevaisuus. Apurahojen muodossa Ruohonjuuri lahjoitti tänä vuonna yhteensä 13 500 euroa paremman maailman rakentamiseen.

Maailma muuttuu ja me voimme yhdessä muuttaa sitä

Ruohonjuuri ottaa kantaa paremman maailman puolesta - sekä sanoin että teoin.  Ruohonjuuren visio Rohkea edelläkävijä tarkoittaa sekä moraalista urheutta että rohkeutta uudistua ja kehittyä jatkuvasti. 

Rakkaus asiakkaisiin ja tuotteisiin

Lue lisää

Vastuullisuus

Lue lisää

Arvot

Tutustu arvoihin

Me yrityksenä

Lue lisää

Osakkaille

Lue lisää

Kasvu on kehittymistä

Elämme, koemme ja teemme ilon ja positiivisen asenteen avulla pieniä ja isoja ihmeitä paremman maailman puolesta. Ruohonjuuren missio eli toiminnan tarkoitus on Iloa ja elinvoimaa. Se kuvaa asennettamme, tapaamme toimia ja Ruohonjuuren olemassaolon tarkoitusta.

Rohkeasti parempaan päin ponnistellen lisäämme iloa ja elinvoimaa niin asiakkaidemme kuin muidenkin kanssakulkijoidemme elämässä. Meillä on vahva, yhteinen tavoite asiakkaidemme ja muiden kumppaneidemme kanssa: muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi - vaikka sitten eko-ostos kerrallaan.

Avoimet työpaikat

Töihin Ruohonjuureen

Ruohonjuuressa ahertaa tällä hetkellä yli 250 henkilöä. Meillä voi tehdä dynaamista, luovaa ja monipuolista työtä eläväisissä myymälöissä, kasvavassa verkkokaupassa ja ketterässä hallinnossa.

Hae meille töihin

Erilaisuus on voimavara

Elämä ja työ omissa käsissä

Valmentava ja innostava johtajuus

Sinustako ruohonjuurelainen?

Meillä voi tehdä dynaamista, luovaa ja monipuolista työtä Ruohonjuuren eläväisissä kivijalkamyymälöissä, kasvavassa verkkokaupassa ja ketterässä hallinnossa.

Ammattitaitoiset ja sitoutuneet ruohonjuurelaiset tuovat yhteen hiileen puhaltaen, monimuotoisena tiiminä iloa ja elinvoimaa yhtä laajenevalle joukolle hyvinvoinnista kiinnostuneita pallontallaajia.

Katso avoimet työpaikat

Ruohonjuuren henkilökunnan hyvinvointi


Olemme valinneet Ruohonjuuren henkilöstöedut rakentamaan työntekijöiden hyvinvointia pitkällä tähtäimellä. Ajattelemme, että hyvinvointia tukevat fyysinen, henkinen ja taloudellinen hyvinvointi. Tästä syystä henkilökuntaeduissamme on mukana terveyspalveluja, kulttuuri-, hieronta- tai liikuntaetuja sekä uusi henkilökohtaisen oman talouden suunnittelutyökalu ROI. Ruohonjuuren työntekijänä olet luonnollisesti oikeutettu tuotealennuksiin, koulutuksiin, tuotetestauksiin, herkullisiin kahvitaukoeväisiin sekä olet mukana Ruohonjuuren palkitsemisjärjestelmän mukaisissa bonuksissa.

Ruohonjuuren tarina