Oxytarm Plum - Samurai-luumut, 195 g

Oxytarm Plum - Samurai-luumut, 195 g

Normaali hinta: 27,95 €

Special Price 21,95 €

( 112,56 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Samurai-taistelijoiden voimanlähde!

Yksityiskohdat

Paljastuuko samuraiden salaisuus?

Kerrotaan, että mystisen maineen omaavien umeboshi-luumujen avulla muinaiset samu- rait selättivät hurjimmatkin haasteet - jopa silloin, kun edellisilta oli venähtänyt pitkään ilolienten kallistelun tuoksinassa.

Samurai-luumuiksikin kutsutut umeboshi-luumut tuovat terhakkuutta ja elinvoimaa myös nykyihmisen arkeen. Nämä viidellä hyödyllisellä probioottikannalla ja yrteillä buustanut luumut pitävät sinut samuraiden tapaan elämäsi kunnossa - valmiina taisteluun!

Tiedäthän myös sen, että tämäkään ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 7042290035006
  • Ainesosat: Ainesosat: Luumu (hillottu japanilainen aprikoosi (Prunus mume Sieb et Zuce)), sokeri, vihreä- ja puertee (Maleceuca Alternifolia ja Camellia sinensis Kitamura), karhunputki (Angelica Keiskei) ja lakritsinjuuri (Radix Glycyrrhiza). Ravintosisältö 100 g / 1 luumu: Energia 236 kcal/989 KJ / 31 kcal/128 KJ Proteiini 1,2 g / 0,16 g Hiilihydraatti 56.2 g / 7,3 g Ravintokuitu 6,2 g / 0,8 g Rasva 0,5 g / 0,07 g Natrium 677 mg / 88 mg.
  • Alkuperämaa: Taiwan
  • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät