Otsonoitu kosteusvoide, kaakaovoi, 80 ml

Otsonoitu kosteusvoide, kaakaovoi, 80 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Tehokasta hoitoa ihosi parhaaksi!

Yksityiskohdat

Tässä otsonoidussa kosteusvoiteessa on pohjana ravitseva ja uudistava kaakaovoi. Otsonoitu kosteusvoide imeytyy ihoon nopeasti ja sen päälle voikin huoletta levittää päivämeikin. Hoitava ja tehokas valinta ihohaasteiden voittamiseen!

O-LIVE® Oxy Cream Cocoa on hoitava kosteusvoide päivä- ja yökäyttöön kaikentyyppiselle iholle. Tämän hoitovoiteen uudistava ja elvyttävä teho perustuu korkealuokkaisiin valmistusaineisiin ja ennen kaikkea otsonoituun kaakaovoihin.

Otsonoitujen öljyjen vaikutus perustuu ainakin seuraaviin seikkoihin:
- Ne kiihdyttävät kasvutekijöiden tuotantoa, jotka nopeuttavat kudosten uusiutumista.
- Ne tehostavat kehon antioksidanttien tuotantoa, joka sammuttavat vapaita radikaaleja ja ehkäisevät siten esimerkiksi ihon vanhenemista tai UV-säteilyn aiheuttamia vammoja.
- Otsonoidut öljyt ovat vahvasti antimikrobisia. Ne tappavat tehokkaasti erilaisasia bakteereita, sieniä ja muita taudinaiheuttajia.

Kaakaovoipohjainen, otsonoitu kosteusvoide sopii mitä mainoimmin sekä naisille että miehille. Kyseessä on miellyttävän tuntuinen, helposti levitettävä ja nopeasti imeytyvä kosteusvoide, joka myös hoitaa ihoa.

Otsonoitujen öljyjen ja rasvojen voimakkaasta ominaistuoksusta ei ole tässäkään tuotteessa päästy kokonaan eroon, mutta se on miedompi kuin otsonoiduilla öljyillä. Tässä voiteessa on mukana mieto kaakaon tuoksu.

Iho-ongelman jälkihoito:
Hoitavana kosteusvoiteena O-LIVE® Oxy Cream Cocoa eli otsonoitu kosteusvoide soveltuu erinomaisesti jälkihoitoon ja terveyden ylläpitoon esim. tilanteessa, jossa ensin on varsinaisella otsonoidulla kasviöljyllä hoidettu jokin ihon vamma tai ongelma ja näin on saatu ihon paraneminen niin hyvään tilanteeseen, että varsinaista otsonoitua oliiviöljyä ei enää tarvita.

Otsonoitua kosteusvoidetta voidaan käyttää myös rinnakkain otsonoitujen öljyjen kanssa.

Lisätiedot

  • EAN: 6430036880163
  • Ainesosat: INCI:
    Aqua, Ozonized Cocoabutter, ButyleneGlycol, Hydrogenated Polyisobutene,Cyclo-rnethicone, Methyl MethacrylateCross Polymer, Polyacrylamide, Glycerin,Dimethicone, Polyethylacrylate,Hydrogenated Polydecene, Lauteth-7
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Otsonoidut voiteet