Otsonoitu kosteusvoide hyaluronihapolla, 50 ml

Otsonoitu kosteusvoide hyaluronihapolla, 50 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Hyaluronihapolla rikastettu, otsonoitu kosteusvoide tekee melkein ihmeitä ihollesi!

"Olen kokeillut atooppisista ongelmista kärsiviin käsiini kymmeniä erilaisia voiteita. Tämä on tuonut suurinta helpotusta. Kosteuttavan vaikutuksen toteaa heti, kun voide vain humahtaa ihon sisään"
-Jussi

Yksityiskohdat

Otsonoitu kosteusvoide hyaluronihapolla on tuote, joka saa ihosi toden totta ihanaksi!  Ihoa tehokkaasti hoitavan voiteen tehoaineena on otsonoitu sheavoi, jota huippusuosioon kivunneen hyaluronihapon vahvasti kosteuttavat ja elvyttävät vaikutukset tukevat.

Anna siis kahden ihonhoidon supersankarit helliä ihanaa ihoasi!

Otsonoidun sheavoin sisältämät otsonidit lisäävät kudoksia uusivien kasvutekijöiden tuotantoa iholla, jolloin myös ihon uusiutuminen nopeutuu. Lisäksi otsonidit lisäävät sisäsyntyisten antioksidanttien tuotantoa. Antioksidantit suojaavat ihoa ulkoisilta uhkatekijöiltä, kuten auringon UV-säteilyn tai eri kemikaalien aiheuttavilta vaurioilta. Samalla ihon vanheneminen hidastuu tai se saattaa jopa nuorentua. Otsonoitujen voiteiden on havaittu myös lisäävän fibroblastien, keratiinin ja kollageenien määrä, mikä tekee ihosta entistäkin vahvemman ja joustavamman. Säännöllisesti käytettynä se saa ihon näyttämään terveemmältä ja nuoremmalta.

Otsonoidun sheavoin kaverina tässä tuotteessa komeilee tehoaineena trendikkääksikin tituleerattu hyaluronihappo. Se on ihon luonnollinen komponentti, jota fibroblastisolut tuottavat. Sen pitoisuus alkaa vähentyä noin 18 ikävuoden tienoilla, mutta vähenemisen oireet, eli rypyt ja kimmoisuuden menetys alkavat näkyä vasta 30 ikävuoden kieppeillä. Hyaluronihappo on suuri molekyyli, jolla on ihmeellinen kyky imeä itseensä vettä. Tämä aine kykeneekin sitomaan 500-1000 -kertaisesti oman painonsa vettä. Näin ollen hyaluronihappo estää vettä haihtumasta iholta, jolloin iho tuntuu pehmeämmältä, sileämmältä ja hehkeän kostealta.

Hyaluronihappo häivettääkin ohuita viivoja ryppyjä. Näiden White Swan -voiteiden hyaluronihappo on natriumhyaluronaattia. Se on aineen pienimolekyylinen muoto, joka imeytyy paremmin. Imeytymisestä huolimatta, vaikutus näkyy erityisesti ihon uloimmassa kerroksessa, jonka vuoksi käytön jälkeen iho voi tuntua jopa hieman nihkeältä, muttei kuitenkaan näytä kostealta tai rasvaiselta. Tämä johtuu siitä, että hyaluronihappo on humektantti, eli se imee ilmassa olevaa kosteuta itseensä ja estää sitä poistumasta iholta. Luonnollinen aminohappo betaiini pitää ihoa myös silkkisen tuntuisena ja myös se silottaa ryppyjä ainakin väliaikaisesti. Betaiini on poolinen molekyyli, joka sekin imee vettä itseensä ja estää sitä katoamasta iholta. Tässä betaiini ei ole hyaluronihapon tehoinen, mutta se imeytyy syvemmälle täydentäen Hyaluronihapon vaikutusta.

Kuten muutkin White Swan -voiteet, myös tämä voide sisältää skvalaania. Tuo luonnollinen rasvaliukoinen syväkosteuttaja toimii myös kantajana otsonoidulle sheavoille kuljettaen sitä syvemmälle ihoon. Näin otsonoitu rasva vaikuttaa entistäkin paremmin. Skvalaanin imeytymisominaisuudet ovat hämmästyttävät, ja se kosteuttaakin ihoa syvältä, eli juuri sieltä, minne suurimolekyylinen hyaluronihappo ei helposti pääse. Myös skvavaalin määrä iholla alkaa pudota jo varsin nuorilla, ja yli 40-vuotiailla sitä on enää tuskin lainkaan. Skvalaania on monien kosmetiikkavalmistajien tuotteissa, ja valitettavan usein he käyttävät hainmaksaöljystä peräisin olevaa skvalaania. White Swan -tuotteissa ei ole eläinperäisiä aineita, vaan niissä käytetty skvalaani on eristetty oliiviöljystä.

Tässä voiteessa emulgointiaineena käytetään Behentrimonium methosulfaattia. Se tekee ihosta pehmeän tuntuista ja itse voiteesta liukkaampaa ja siten miellyttävämmin levitettävää. Sitä valmistetaan yksinkertaisella synteesillä kasviöljyistä, joista rapsiöljy lienee yleisin lähtöaine. Vaikka kyseessä on sulfaatti, ei tätä pidä sekoittaa muihin sulfatatteihin (erityisesti Sodium Layryl sulfate), jotka saattavat yleisestikin aiheuttaa ihoärsytyksiä. Behentrimonium methosulfaatti on täysin turvallinen ja sitä käytetään monissa vauvoillekin tarkoitetuissa tuotteissa.

Lisäksi tässä voiteessa on muiden voiteiden tavoin vesiliukoisia kosteuttajia. Aineosien valinnassa on noudatettu kahta sääntöä: Niiden on oltava täysin yhteensopivia otsonoidun rasvan kanssa ja niiden on myös oltava biologisesti hajoavia ja mahdollisimman luontaisia tai ainakin luontaisen kaltaisia tai luonnontuotteesta johdettuja. Mitään luonnonkosmetiikan sertifikaattia tällekään voiteelle ei ole haettu, sillä varsinkin otsonoitu rasva on jo otsonoimisprosessissa muuttunut niin, ettei sitä luonnontuotteeksi voi sanoa, vaikka lähtöaine luonnosta olisikin. On silti huomioitava, että voiteen vaikutusmekanismit ovat hyvin luonnollisia. Sen ansiosta iho saa tarvitsemiaan kosteuttajia ja tuottaa itse niitä aineita, joita se tarvitsee uusiutuakseen ja ylläpitääkseen terveyttä ja nuorekkuutta.

Pakkaus: 50 ml pumppupullo.

Muiden otsonoitujen tuotteiden tavoin tätäkin voidetta suositellaan säilytettäväksi jääkaapissa, mikäli se ei ole säännöllisessä käytössä. Otsonidit ovat semistabiileja ja hajoavat nopeammin lämpimässä. Huoneenlämmössä tuote pysyy riittävän hyvänä noin puolen ajan. Siihen merkitty ”parasta ennen” -päiväys on kuitenkin voimassa vain jääkaapissa säilytetylle tuotteelle.

Lisätiedot

  • EAN: 430057080153,6430057080153
  • Ainesosat: Aqua, Ozonized Butyrospermum parkii (Shea Butter), Squalane (Vegetable origin), 1,3-Butylene Glycol, Natural Betaine, Glycerin, Cetearyl alcohol, Ceteareth 30, Sodium Hyaluronate, Behentrimonium methosulfate, Cetyl Alcohol.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hyaluronihappo, Otsonoidut voiteet
  • Ominaisuudet: vegaaninen