Otsonoitu jojobaöljy, vanilja, 59 ml

Otsonoitu jojobaöljy, vanilja, 59 ml
31,90 €
( 540,68 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Ihoa suojaava ja tehokkaasti kosteuttava, vaniljan tuoksuinen, otsonoitu ihoöljy.

Yksityiskohdat

Pur03 - vaniljan tuoksuinen Jojobaöljy on lähes identtinen öljy ihon luonnollisten öljyjen kanssa, joten se on imeytyy helposti eikä tuki ihohuokosia. Yhdistettynä otsonin kanssa siitä tulee happirikas kosteusvoide, joka parantaa ihon ulkonäköä, kimmoisuutta ja tasaisuutta.

Otsonoitu jojobaöljy on antimikrobinen ja se tappaa sieniä, bakteereita ja viruksia. Lisäksi ihon hapensaanti tehostuu jolloin ihokudos uusiutuu nopeammin.

Jojobaöljy imeytyy helposti ja sopii säätelemään ja tasapainottamaan ihon rasvaisuutta. Luonnollinen sienten esto ja antibakteeriset ominaisuudet auttavat estämään monien bakteerien ja joidenkin sienten lisääntymisen kierteen. Se auttaa parantamaan ihon ulkonäköä kosteuttamalla ja suojaamalla ihon uloimpia kerroksia.

Käyttö:

Levitä tasainen määrä tuotetta hoidettavalle iho-alueelle kevyesti hieroen 2 kertaa päivässä. PurO3 Jojobaöljy imeytyy hyvin, ja meikin voi laittaa 10-20 minuutin päästä öljyn levittämisestä.

Säilytys:

Jojobaöljyllä on pitkä säilyvyysaika ja siksi jäähdytys ei ole tarpeen mikäli tuotetta käyttää päivittäin. Harvemmin käytettynä suositellaan laittamaan jääkaappiin.

PurO3 ominaisuudet:

• Täysin otsonoidut öljyt
• Luomuaineosat: käytämme ainoastaan 100% luomua, kylmäpuristettua ja ekstra-neitsytoliiviöljyä.
• Kylmä otsonituotanto erittäin puhtaalla happilähteellä: PurO3 käyttää vain lääkelaatuista happea ja ultrapuhdasta otsonia.
• Lasipakkaukset: Ei riskiä BPA-muovista tai muovin rikkoutumisesta ajan myötä.
• Puhdas: Ei täyteaineita, stabilisaattoreita, geenimuunneltuja raaka-aineita, säilöntäaineita eikä sideaineita. Yksinkertainen, turvallinen ja puhdas.
• 100% luonnollinen ja turvallinen: Ei piilotettuja ainesosia.

Lisätiedot

  • EAN: 854999004262
  • Ainesosat: INCI: Simmondsiachinensis (jojoba) seed oil*, vanilla planifolia (vanilla)*, fractionated cocos nucifera (coconut) oil**, Activated oxygen (ozone).*=Luomutuotantoa. **= Villisti kasvanut.
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Otsonoidut öljyt
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka