Osteomax- K

170 kpl
Osteomax- K
170 kpl
18,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Oivaa hoivaa luustolle, lihaksille, nivelille, iholle ja kynsille.

Yksityiskohdat

Osteomax on edistää luuston, lihasten ja nivelten sekä ihon, kynsien ja hiusten kuntoa.

Kyseessä on laadukas kalsium - C - D - K - vitamiini - kivennäisainetabletti, joka on laktoositon ja makeuttamaton ravintovalmiste. Osteomax pitää sisällään magnesiumia, sinkkiä, mangaania, kuparia sekä C- ja D3─vitamiineja oikeassa suhteessa.

Osteomax on tarkoitettu tukikudosten kuten luuston, lihasten ja nivelten sekä ihon, kynsien ja hiusten kuntoa edistämään.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että tämä mainio tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 170 kpl
 • EAN: 6428300002168
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Kalsiumkarbonaatti, paakkuuntumisenestoaine (mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi), magnesiumoksidi, acerolakirsikkajauhe, piimaa, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), sinkkiaminohappokelaatti, mangaaniaminohappokelaatti, kupariaminohappokelaatti, kolekalsiferoli, fyllokinoni.

  Valmistusmaa Suomi.

  Ravintoaineet / vuorokausiannos (5 tablettia):
  Kalsiumia, 800 mg (100 %*)
  Magnesiumia, 350 mg (93 %*)
  C-vitamiinia, 60 mg (75 %*)
  Sinkkiä, 15 mg (150 %*)
  Booria, 3 mg
  Mangaania, 2,5 mg (125 %*)
  Kuparia, 2 mg (200 %*)
  D-vitamiinia, 5 mikrog (100 %*)
  K-vitamiinia, 70 mikrog (93 %*)
  * = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta

  Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Kalsium
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon